Friends Forever

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
I dag havde jeg en kaffedate efterfulgt af en hyggesøndag med den veninde jeg har kendt i allerlængst tid. Vi var ude og kigge på sko (og fandt også et par hver) derefter tog vi ud og spiste running sushi. Efter vi havde spist os mætte og runde gik vi hjem til mig og så film og drak sodavand og sidst men ikke mindst tog vi en masse billeder. Det har simpelthen været den dejligste søndag. Line Sofie (som vi begge to sjovt nok hedder) har jeg kendt siden jeg var 2 og hun var 3 år gammel, og vi har holdt sammen lige siden. Vi har kendt hinanden i over 20 år. Det er jo helt sindssygt at tænke på. Vores liv har udviklet sig i så forskellige retninger og har ført os på hver vores smukke eventyr. Tænk at vi startede samme sted, i samme børnehave, som to små piger der fulgtes sammen til allerførste skoledag. Og nu er vi her. Vi har oplevet så mange ting i årene imellem, og der har været perioder hvor vi har været på hver vores side af jorden. Men vi har altid holdt sammen. Det er virkelig guld hver med de venskaber. Vi har en helt speciel forståelse for hinandens liv og vi har en fuldstændig speciel humor og kemi sammen som vi har haft 20 år til at udvikle. Jeg tror ikke der er andre der forstår det helt. Line Sofie og Line Sofie de klarer sgu hele verden:) Det kunne vi dengang på vores første skoledag, og det kan vi nu!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.