Om mig

Jeg har brug for jeres hjælp

Photobucket
Søde læsere. Jeg ved godt jeg spørger tit om dette, men det er virkelig fordi jeg har brug for jeres hjælp. Vil I ikke gå ind på denne side og ‘like’ og ikke mindst dele? Takket være en del af jer har vi haft mange ude se fremvisning af lejligheden. Så det hjælper virkelig meget at I spreder budskabet på vores lejlighed. Om et par dage ryger den også på den blå avis, men indtil da har vi oprettet en facebookside for lejligheden her hvor alt er til at finde. Vil I gøre mig den kæmpe tjeneste at dele den i jeres facebooknetværk? På forhånd tusind tak for jeres kæmpe hjælp. Et lille klik fra jer betyder alverden for mig:)

Facebooksiden

10 kommentarer

 • Bonna

  Hvor meget giver man i månedlig leje egentligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   1400 kr. i husleje og 600 i forbrugsafgifter. Det hele står også på facebooksiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville virkelig gerne købe din lejlighed, hvis ikke det var så dyrt at låne til andelslejligheder :/
  Men jeg hjælper gerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Er i til at forhandle med?
  Eller har i besluttet, at den nuværende pris er minimumspris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig vil jeg hjælpe – den er både liket og delt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har liket for længst 🙂 håber virkelig, at den gode karma snart rammer dig mht. lejligheden, så i kan få den solgt!

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg vil meget gerne hjælpe, og jeg håber, at i snart får den solgt!

  Jeg tænkte på, hvor du har dit bord og dit gevir fra? Begge ting er meget smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber virkelig I får solgt lejligheden.
  Jeg har delt den med alle dem jeg kender som søger efter lejligheder, men de fleste har ikke lige mod på at flytte til København… Desværre…

  Jeg kom til at tænke på, om det ikke var en idé at sætte den på Boligportalen, Trendsales eller måske i lokalavisen som en annonce? Så kunne rygtet måske blive spredt lige så hurtigt som på Facebook. 🙂

  // Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig