En afslutning

Laser tattoo removal: Final update

 photo KINGSTON.jpg

Så kommer det sidste indlæg om de to tatoveringer jeg har fået fjernet. Jeg har opdateret løbende og i de andre indlæg er der en masse tekst og info også. I dette indlæg kan I læse om behandlingen, prisen og se billeder fra 1. – 9. behandling. Der står svar på alle spørgsmål jeg har fået. I dette indlæg kan I se en lille film af hvordan en laserbehandling foregår, det kunne måske berolige en del da man ser det fra jeg kommer ind til jeg er færdig. I dag får i et billede. Jeg var til min nok sidste behandling. Mine tatoveringer var stædige, fyldt med blæk og virkelig ikke godt lavet. De var svære at komme af med. Det er svært at sige hvor lang tid det tager, nogle får deres væk på 2-3 gange. Andre kan klare 6 behandlinger. Og jeg har så fået 13. Det er ikke til at sige.

Det gode ved Clinic Spectra (hvor mine er blevet fjernet) er dog at man efter 7. behandling får resten gratis da han som regel fjerner dem inden 7 behandlinger. Det er virkelig rart at vide. Og det har været rigtig godt i mit tilfælde. Nu har jeg lige fået en behandling i dag og så skal de have pause over sommeren og få godt med sol, saltvand og ro. Efter det er jeg ret sikker på de er væk, hvis ikke, så er der taler om en enkelt gang efter. Men jeg er nu ret sikker på i dag var min sidste dag. Stil endelig spørgsmål hvis der er noget I vil vide. Et spørgsmål mange stiller er hvorfor jeg ville have dem fjernet. Svaret er simpelt: de var grimme, mindede mig om dårlige ting og slet ikke mig. De skulle væk. Ganske enkelt. De blev laver FOR spontant (og går altså helt ind for spontanitet) og jeg fortrød dem minuttet efter de var lavet – forfærdeligt. Tænk jer om er mit råd.

.. og hey, så synes jeg lige I skal gå ud og nyde solen!

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

13 kommentarer

 • Ja det sku ikke sjovt at gå rundt med noget man hader – bare ærgerligt det skal være så dyrt! Det kan nemt koste 5-10 gange så meget som for selve tatoveringen og så ja 6-10 behandlinger. Det med spontanitet skal man passe på med når det kommer til tatoveringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   haha lige præcis.. det lærte jeg sgu lige på den hårde måde 🙂 jeg gør det aldrig igen ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej 🙂
  Jeg har lige som Ditte fulgt med i dine indlæg om fjernelse af tatoveringer. Jeg har selv en tatovering på håndleddet, som jeg overvejer at få fjernet. Derfor vil jeg høre dig: Kan man stadig se lidt af dine tatoveringer, eller er de helt væk nu?
  Og fik du blærer/vabler/sår nogle af gangene, hvor du fik laser?
  Håber du har lyst til at svare på mine spørgsmål.
  Knus Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Estrup

  Hejsa. Jeg har fulgt meget med i alt det her omkring fjernelsen af dine tatoveringer. Jeg vil høre dig om, hvordan dine tatoveringer ser ud den dag l dag? Er de så godt som væk? Eller kan man stadig ane dem en smule? Jeg har selv to, som jeg virkelig gerne vil have fjernet, og jeg har også bestilt en tid til det. Er bare så nervøs for, hvordan det bliver senere hen. Håber du har tid og lyst til lige at svare mig. 🙂 god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Line Sofie.
  Hvor meget har du givet for det i alt?
  Jeg har et par stykker jeg gerne vil af med, men kan slet ikke overskue at det måske skal koste mig en formue.
  Knus Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   det er dyrt.. jeg har betalt I hvertfald 13.500 for det.. 🙁 Wow hvor er det egentlig sindssygt. Nå men jo ikke på én gang. Gav 900 pr. tatovering pr. gang og så er garantien max 7 gange og derefter betaler han det (hvor jeg fik det lavet). Men det kommer jo an på så mange ting, farve størrelse osv. Og nogle tatoveringer går væk på 3 gange andre skal have 12.. 🙁 Men det er fandeme heller ikke sjovt at rende rundt med tatoveringer man hader.

   knus tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Gør det ondt?? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad måtte du slippe for prismæssigt for den på håndleddet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hov.. du mener den jeg har fået fjernet ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linesosfies mor

  Det er også mit bedste råd, søde.!
  Og et mere:.Man skal høre efter hvad moren siger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hahah mor! Jeg skulle have lyttet fra starten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fedt!! Hvad med stjernen, er du stadig glad for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En afslutning