Sidste Udkald

Frisør søges

Hej med jer. Nu skal jeg endnu engang bruge jeres hjælp. Jeg har nemlig besluttet mig at få mit hår farvet. Det er kæmpe stort for mig fordi jeg kun, KUN, har haft dårlige oplevelser hos frisøren. Mit hår er enten blevet grønt, orange, hvidt eller ALT for kort når jeg bad om at få klippet spidser. Jeg tror faktisk aldrig jeg ikke er gået grædende fra en frisør. For 3 år siden gik det så galt med farve at jeg besluttede mig for HELT at lade det være og lade det vokse ud i sin naturlige farve. Der blev klippet en kæmpe bid af og det er nu den farve det er helt naturligt. Sådan en mellemblond. Lidt kedelig. Jeg har længe gået og leget med tanken om at få det farvet, men skubbet den væk igen fordi jeg lovede mig selv aldrig nogensinde at farve det igen!

Men nu er jeg alligevel nået dertil hvor jeg kan mærke der skal ske noget. Jeg har derfor taget min beslutning. Det skal lige være et par toner lysere. Men jeg har rigtig mange krav og søger derfor den perfekte frisør. Faktisk er jeg næsten sikker på der ikke findes en dygtig derude men handler forhåbentlig om mine total dårlige oplevelser.

Det burde ikke være så kompliceret. Mit hår er helt naturligt i sin egen farve nu og det er i forvejen blond. Jeg vil bare gerne have at det ikke er så.. kedeligt. Så lidt mere lys og liv. Det skal ikke lægges som sådan en hætte af farve over det hele, men jeg vil heller ikke have det lagt i tynde striber/baner så man rigtig kan se tiger striberne bagefter. Det må ikke være for lyst sådan så jeg har en rigtig grim udgroning/landingsbane når det vokser ud, men der skal alligevel også ske noget. Hm. Jeg har lagt et billede ind af den farve jeg har i tankerne bare sådan så det er til at forstå. Den farve hendes bund er, det er præcis den farve jeg har.

Og nu skal jeg bruge jeres hjælp. Jeg har brugt uger på at google frisører men jeg er så bange for at kaste mig ud i det. Jeg har brug for jeres råd. En rigtig dygtig frisør som er dygtig til at farve håret så det er pænt og naturligt, og ikke mindst en frisør som lytter. Helst ikke for dyr, men jeg er også villig til at betale for et ordentligt stykke arbejde. Jeg vil bare rigtig gerne finde en frisør som jeg kan ende med bliver en fast. Sådan en man bliver glad for og kommer tilbage til. At gå grædende derfra magter jeg ikke én gang til. Jeg vil hverken have orange, grønt, gulligt, gråligt, tofarvet eller noget som helst andet i mit hår. Det skal se naturligt blond ud, eller, som på billedet.

Hjælp mig lige, så er I fantastiske. Kravet er også at frisøren skal være i København. Gerne Nørrebro hvor jeg bor men det er slet ikke et krav. Jeg har passet rigtig godt på mit hår de sidste 3 år og ikke puttet farve eller andet i. Det er behandlet godt. Men nu skal der ske noget. Jeg har ikke travlt og vil bare gerne have det farvet i starten af februar, så jeg har tid endnu til at finde den perfekte. Det er også helt underordnet om det er mand eller kvinde.

Åh gud, er helt nervøs bare for at skrive dette indlæg, jeg har virkelig aldrig nogensinde haft en god frisøroplevelse. Aldrig nogensinde. Og fortjener alle kvinder ikke at have sådan en? Jeg håber I vil skrive jeres bedste råd til en dygtig frisør, primært til hårfarvning, og som skal ligge i København. Jeg vil samle jeres kommentarer til slut og se om der er flere der siger det samme og så er det vel med at kaste sig ud i det?

Puh jeg har ellers helt opgivet troen på det kan lade sig gøre og jeg havde faktisk også lovet mig selv aldrig at begive mig ud i det igen. Men nu, nu trænger det altså til en opfriskning. Så søde læsere, nu har jeg virkelig brug for jeres hjælp. SKRIV et tip i kommentarfeltet og jeg sender kærlighed retur som tak!

 photo Desktop72-1.jpg

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

57 kommentarer

 • Hvad er FilipFilip er det en salong du selv ejer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg lige lidt over et halvt år for sent ude, ..men hvis du stadig ikke er tilfreds med dit hår syntes jeg da at du skal kigge forbi FilipFilip på vesterbro.. Jeg sætter god tid af til mine kære kunder og går meget op i det glemte håndværk.. Se evt. bedømmelser på min FB side FilipFilipkbh, eller besøg min hjemmeside http://www.filipfilip.dk – Vi ses hvis du tør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du skulle prøve Lunow og Houlberg De ligger på østerbro, og er de sødeste frisører du kan finde i københavn og er så fantastisk dygtige.
  jeg har brugt dem i omkring 6 år, og jeg er meget sart når det gælder mit hår, har prøvet virkelig dårlige frisører før dem og været græde færdig være gang, indtil jeg fandt dem, de er gode til at lytte og komme med ideer, og de er rigtig gode til at farve hår også så det ser meget naturligt ud efter. De er dog lidt dyre, 700 kr for en klip og omkring 1000 kr for farvning men det kommer nok and på hvor langt dit hår er, men prøv at tjekke dem ud eller gå ned og snak med dem, det koster ikke noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Marie

  Vinters klippekælder på Nørrebro er lige hvad du søger!! Stephanie er så sød og lytter til en. Ikke noget med “gode ideer”. Også bliver man farvet og klippet for 500!!! Jeg bliver selv farvet blond og klippet der, rigtig glad for det.. For altid ros for mit hår, og det er takket være Stephanie! 🙂

  https://www.facebook.com/Vinthersklippekaelder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Kan virkelig virkelig anbefale Chez Elaine nede bag ved Domstolen på Nytorv. De er de sødeste og dygtigste! Spørg evt. efter Tanja eller Dorte. Det er dog pricey.. ca. 700 for klip (uden farve) – med farve, nok oppe lidt over de 1000. Men det er den dejligste oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Cleopatra har and beauty på Tagensvej! De er så søde dernede, og lytter virkelig til en. Plus de er dygtige, yder god service og er meget imødekommende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’m a model for Bomholt Intercoiffure and they are my all time favorites…they listen to what you want, are really good at what they’re doing and have a nice atmosphere with latte, caramel and magazines. Simply the best and I’ve tried many hairdressers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg(og mine veninder) har gode erfaringer med Simon Kynde. Jeg mener, at han har en hjemmeside, og så er der studierabat og beliggenheden er Nørrebro. Det bliver ikke bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria G.

  Baltzer Coiffure

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Jeg forstår dig alt for godt! Jeg er selv mellemblond, og har i lang tid ønsket at få den helt perfekte lyseblonde farve. Det lykkedes efter at have været en tur forbi Cph Hair på Vesterbro! For en gangs skyld har jeg fundet en frisør, jeg har lyst til at besøge igen! Nu bliver du sikkert bombarderet med forslag, men det er et sted værd at overveje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EMG

  Ulrich Loven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika K

  Mia hos Jan Roland i Amagercentret er virkelig dygtig og fantastisk rar! Jeg har gået hos hende i mere end 5 år og er aldrig blevet skuffet. Hende har jeg kun ros til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Villum

  Klippestuen Z, hos Amalie Lind. Hun er helt fantastisk. Jeg kom ind med hjemme afbleget hår der var gået VIRKELIG galt. Hun reddet det på en dag og hun lytter virkelig og er super dygtig 🙂
  Hun er elev så der er 50% på farve ved hende, men hun er bedre end alle de uddannede jeg nogensinde har prøvet. Hun er så god at Loreal danmark følger hende på instagram. Hun hedder amalielinddk på instagram hvis du vil se noget af det hun har lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hui

   Hej Stine, hende har jeg også hørt meget godt om. Men hun er nok ikke så billige at få farvet hår hos mere… Hvor meget betalt du dengang for farvning?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er ikke billigt, men Palma tæt på strøget er virkelig gode til farve. De går meget op i at de farver de mikser passer til hvilken ‘sæson’ du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan kun anbefale 2P Klik på Nørrebrogade, lige ved krydset af Stefansgade (skråt overfor Netto).
  Jeg har pandehår, og for mig er det virkelig en tillidssag at få det gjort ved en frisør, fordi det er tungt a la Pernille Rosendahls. Det er desuden en grøn frisør, så det giver ihvertfald plus-point for mit vedkommende. De giver desuden studierabat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Uh det lyder godt, og dejlig tæt på mig også 🙂 jeg tjekker dem ud. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Først og fremmest – skønt indlæg, jeg leder efter præcis det samme som dig! MEN jeg var slet ikke begejstret for 2P på Nørrebrogade. Klipningen var dårlig, servicen var dårlig og for at være helt ærlig lignede frisørerne nogle, der ikke engang gik op i deres eget hår. Det hele var lidt halvsjusket. Bare min mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Dorte hos Natürlig på Vesterbro er superdygtig, sød, lyttende og bruger “grønne” farver, der ikke smadrer håret! Tjek naturlig.me 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hjemmefarvet og -klippet de sidste mange år. Men så fik min kæreste mig overtalt til, at få det ordnet af en anden, end min veninde, som ellers plejer, at gøre det.
  Vi tog op på frisørskolen – og for guds skyld ALDRIG gør det. Hun var ikke engang færdig med, at proppe farven i, da min hårbund begyndte at bløde – og jeg har ikke allergi for noget.
  Men så tog jeg ned til “Sømand og jeg” på Matthæusgade og fortalte hvad jeg tænkte og hun var total med på ideen. Faktisk gik jeg derfra endnu flottere end jeg havde forstillet mig. Hun kan varmt anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Nej men frisørskolen er fuldstændig udelukket. Det har jeg prøvet et par gange of det var helt forfærdeligt.
   Begyndte din hårbund at bløde?? woow hvor uhyggeligt!!

   tak for anbefaling. jeg kigger på dem også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du skulle prøve Scarpi i Knabrostræde. Jeg får kun mit hår farve hos Nadia (lyse striber, så det ser naturligt ud). Hun er så dygtig (og billig). Og jeg har ikke en eneste gang i de 3-4 jeg er kommet der, oplevet at jeg var utilfreds da jeg gik derfra. Nadia kan klart anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næste gang læser jeg lige kommentarerne igennem INDEN jeg ivrigt skriver om blonde spray. Ups. Håber du finder en god frisør og glæder mig til at se resultatet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal ikke til frisøren, men jeg ved lige hvad du skal! Du skal blot en tur i Matas og købe en spray der hedder “hint of sunshine”. Du sprayer den i håret når du har været i bad og så tører du med føntørren – kamille ekstrakten i sprayen reagerer på varmen og lysner naturligt håret lidt efter lidt. Ingen kemikalier bare ren hokus pokus 😀 Jeg anbefalede den desuden til min veninde, som stod i samme situation som dig, og hun er blevet vildt glad for den – netop fordi det ser virkelig naturligt ud og fordi at det er spray får man heller ikke den der grimme landingsbane 😉 se evt hendes hår på seeificanfly.dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  Anbefaler på det kraftigeste min luxusfrisør Charlotte på Classensgade på Østerbro – salonen hedder ‘rødhætte og ulven’. Hun ligger klart i den dyre ende – ca. 660 kr. for klipning, men hun er den dygtigeste frisør jeg nognesinde har haft. Min mor er trofast kune gennem 15 år på grund af hendes fantastiske farveegenskaber. Jeg er selv kun blevet klippet der men har været så glad for alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Her bliver jeg simpelthen nødt til at kommentere, for ja, enhver kvinde fortjener en god frisør oplevelse, håret er simpelthen så vigtigt og vi ved alle, hvor helt utrolig meget det betyder at gå derfra med bragende udstråling og ikke med hætte og bøjet nakke. Du fortjener det bedste Line Sofie, derfor vil jeg meget gerne sende dig til Mackinder hair ( http://www.mackinder.dk/ ) i Skoubogade i København. Det koster, men deres klip er verdens klasse, jeg anbefaler det til alle. Der går nemt et helt år mellem mine klipninger hos dem, så godt er det klippet, at håret vokser pænt og så er den dyre pris jo godt givet ud. Jeg har selv kun fået farvet håret derinde en gang. Jeg har mørkt hår og farver aldrig mit hår, men det skulle prøves 🙂 De lagde bare nogle toner i så det så naturligt ud og jeg var virkelig glad for det. Jeg kan ikke andet end forestille mig at de også vil være virkelig gode til dit hår!
  Ellers har jeg også set flere bloggere skrive pænt om Saco ( http://www.sacohair.dk/ ) i Fiolstræde , men har aldrig selv prøvet.
  Min erfaring er klart at det kan betale sig at lægge en del ekstra for en god frisør. Jeg blev selv klippet af min mor til jeg var 20 og da jeg endelig kom ud og skulle prøve at betale var det simpelthen en jungel. Hver gang jeg tænkte, aahh, 300,- må ku gøre det, var jeg bare aldrig glad hver gang. Det er jeg til gengæld med Mackinder 🙂 jeg synes virkelig du skal unde dig selv at tjekke det ud!!
  Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Jeg har faktisk kigget på det fordi det blev anbefalet i euroman. Men de er GODT NOK dyre synes jeg 🙂 jeg er dog også meget på dem.. Men fedt med din kommentar, den er til virkelig stort hjælp 🙂 tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Btw. Ellers så prøv farvebomberne fra Revlon. Der kan du opnå en sund og flot farve som holder i 7-8 hårvaske. Benytter dem selv for at undgå for stor skade på mit hår, og så slipper man for udvoksninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   er bare så bange for sådan nogle hjemme ting ? 🙂 at det bliver grønt eller grimt på anden måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg kender til alt hvad du skriver. Jeg har kæmpet i årevis med frisører som klipper for meget af og farver dårligt. Helt galt gik det for 3 år siden hvor mit hår faldt af i totter pga. dårlig farvning.
  Men nu har jeg fundet en frisør. Centralt beliggende, god pris og hun er DYGTIG!

  Det drejer sig om kæden streetcut, men den på Nørrebrogade 148. Frisøren hedder Jeanette, og det skal vitterlig være hende. Hun et dygtig og sød – og ekspert i affarvning og klip af langt hår. Mine kraftigste anbefalinger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Uh det vil jeg kigge på. Streetcut ligger ret tæt på mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Manna

   Street-Cut er genial… kender kun den på Nørrebrogade 63, nede ved Kapelvej. Ikke dyr, men de tager sig god tid og vigtigst af alt… de lytter. Der er ingen elever, de er alle sammen selvstændige og har meget erfaring. Prøv Selma, Elva eller Haffi. Held og lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tak, endnu en anbefaling af street-cut. Dem har jeg skrevet ned 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • carocat

   Det kan helt sikkert have ændret sig og har kun prøvet street cut 1 gang- og sidse gang.
   Bad om at få klippet spidser og lidt etager…. ” den korteste etage sådan her til” haps så klippede hun HELE mit hår i den vise længde… sagde at jeg var meget utilfreds og ikke ville betale, men fik af vide at det skulle jeg. ikke nok med de klippede noget helt andet end jeg bad om, det var møg skævt og blev spurgt af så mange om jeg mon havde klippet det selv.
   Det er et par år siden så der er sikkert kommer nye frisører der nede. Men kan ikke anbefale den ved Kapelvej

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvis jeg var dig, så ville jeg forsøge mig frem med en naturlig lysnings-spray først. Jeg har samme hårfarve som dig cirka, og jeg holder mit hår let blond året rundt med denne;

  http://www.matas.dk/hint-of-sunshine-blonding-200-ml

  Det lysner gradvist, er let at holde ved lige, og er slet ikke ligeså usundt som at få det farvet 🙂 Jeg tror sagtens at du kan opnå den farve du ønsker med hjælp fra denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Jeg har selv brugt blonde spray i årevis 🙂 Men tusind tak for tippet..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg har været meget tilfreds med Maja hos Hairconstruction ved Vesterport. Hun er SÅ sød og lytter til hvad man vil have. Jeg har kort hår, og synes rigtig tit jeg går utilfreds fra frisøren, men Maja har jeg altid været tilfreds med. Og hun er nu tilbage fra barsel, så jeg behøver ikke finde alternativer længere hurra hurra:) Held og lykke med projektet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg kan klart anbefale Stine, der har frisør Haahr i Ravnsborggade. Hun er simpelthen så sød og cool – hub kan dog være svær at få tid hos, for hun er så populær at hun har rigtig mange stamkunder. Men prøv hende – kan ikke forestille mig nogen gå grædende ud fra hende!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ja STINE! Hun er genial (og sød).
   Forstår, hvad man ønsker + formår rent faktisk at føre det ud i livet!
   go go go

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Har verdens bedste frisør, men desværre i Odense. Han ejer 4 saloner, og har været verdensmester mange gange, og det betaler man også for. Men jeg er altid tilfreds når mit hår har været i hans hænder, selvom jeg giver 1800!!!!! for klip og lyse reflekser i mit hår der er tykt og ca ligeså langt som dit tror jeg. Og folk bliver altid overraskede over at det ikke er min egen farve, indtil udgroningen har fået lov til at passe sig selv over et halvt år, først dér bliver det synligt. Så går til frisøren ca hver 10. måned.

  Kender du ikke en der har pænt hår, som du kan spørge? Tænker, at emily salomon altid har en super flot farve, når hun får det farvet, noget der ser naturligt og frisk ud, uden at man tænker “farvet hår!” For der er forskel på en god frisør, og en god frisør der laver mega flotte lyse reflekser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hvem er det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

   Kunne rigtig godt tænke mig at hører hvilken salon det er, og hvad prisøren hedder? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Det er Søren i Trend of Hair i Tarup Centeret, ikke det mest fashionable sted, i know 😉 Og det skal altså være ham! Også selvom han tager 25% oveni hvad det koster at blive klippet hos de andre der. Han er kun dérude, desværre ikke i hans saloner inde i byen.

   Giver mine VARMESTE anbefalinger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bliver altid klippet hos Lena ved Trend of Hair i gågaden (Odense) – hun er også helt fantastisk dygtig, og har flere gange reddet mit hår, så det hende kan jeg varmt anbefale til de Odense-mennesker der er her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Hende har jeg også hørt godt om, tager bare ikke chancer mere, efter at være blevet klippet dårligt så mange gange hvor jeg er endt hos Søren alligevel 🙂 så kan jeg ligeså godt bare starte der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie J

  Jeg er korthåret plus farvet så for mig er en dygtig og kompentent frisør noget nær det vigtigste i livet..:-) jeg kan klart anbefale Anders hos Elmerkai der ligger på Østerbro. Han har tidligere været i en anerkendt salon på Østerbro men for små to år siden startede han op selv og åbnede Elmerkai. Jeg går altid derfra med et smil og er der det mindste jeg er utilfreds med får jeg altid strenge ordre på at ringe så det kam blive ordnet, det er så ikke sket endnu..:-) stemningen er afslappet og han er altid ærlig omkring hvad han mener vil klæde en og hvad der vil fungere..
  Så kan kun anbefale dig at give ham et ring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Prøv Nolia – du kan finde dem på nolia.dk, de ligger på SANKT ANNÆ PLADS. De er rigtig dygtige, begge to.

  Ellers har jeg haft glæde af frisøren ude i lyngbycentret i Smartbox. Hun var rigtig god, sød og det blev pænt. Dog er hun bedre til at farve end hun er til at klippe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak det kigger jeg straks på. Klip er ikke så vigtig, det har jeg en anden til at ordne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Line Sofie.
  Årh jeg er ked af at hører om dine dårlige oplevelser ved frisøren, det er altid det værste når professionelle ikke kan lever et ordentligt stykke arbejde og lader kunder gå utilfredse fra forretningen. Jeg har selv kun oplevet at få klippet lidt mere af end jeg havde bedt om, det er også nok men har dog aldrig været mere uheldig end det. Nu er jeg ikke helt klar over hvor i landet du kommer fra, men jeg kender 2 helt fantastiske frisører på Fyn.

  Det første sted ligger i en lille flække på Fyn, kaldt Espe (omkring midtfyn), det var den første frisør jeg fik kendskab til, og de har så ment også klippet mit hår hele livet. De er virkelig professionelle til deres job og udføre kun arbejde de ved lykkes for dem 110%, det var også der jeg fik farvet mit hår aller første gang, og det blev så smukt så smukt. Prisen er meget normal vist i forhold til så mange andre steder og personalet er i top. Du er desuden ikke tvivl om hvilken frisør i Espe det er, da der kun findes én (hahahah, så ved man at man er langt ude på landet).

  Det andet sted på Fyn ligger i Svendborg og hedder Hårsmedien (http://www.haarsmedien.dk). De har haft mit hår i hænderne i forbindelse med da jeg skulle have afbleget mit hår fra sort til brunt, selvom denne opgave var stor klarere de den forrygende godt. Og jeg benytter dem hver eneste gang jeg skal have afbleget mit hår. Personalet er utrolig flinke og snaksagdelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hej 🙂 tak for din kommentar, men der står 3-4 gange i indlægget at det SKAL være i København.. 🙁 desværre.. netop fordi jeg ikke lige kommer en tur til Fyn. Men de lyder ellers dygtige! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Do 🙂
  Jeg plejer ikke at skrive på blogs, men her bliver jeg simpelthen nød til det.
  Jeg har prøvet så mange gange at komme grædende ud efter et frisør besøg, men efter anbefalinger fra min gode kammerat, prøvede jeg Mug Shot. De er nogle af de dygtigste, synes jeg virkelig. Nu har jeg gået der fast i et år og er blevet klippet tre gange dernede + hele min familie, venner og nabo, nu bliver farvet og klippet dernede. Det er dem som styler pigerne fra DK Top Model. 🙂
  Håber du vil overveje, kan kun anbefalde dem især Mike og Naja.

  Mvh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Sara

   TUSIND tak for din kommentar. Det vil jeg bestemt overveje og tjekker det ud med det samme. Igen tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest vil jeg voldsomt fraråde Cha Cha Cha inde i Illum. Har aldrig i mit liv oplevet så imkompetente mennesker. Jeg gik fra salonen med vådt hår!

  På plussiden har jeg aldrig oplevet så god service som hos Frau und Mäench. Hvis resultatet ikke er hundrede procent, som du ønskede det, så laver de de endda om ganske gratis – for som han siger, yndlingsbøssen, der arbejder der: Hvis du ikke er ovenud tilfreds, når du går derfra, så anbefaler du dem jo ikke til andre… Jeg havde sågar en veninde, der ville prøve mørkt hår, og selvom farven var præcis, som de havde aftalt, så brød hun sig ikke om looket og fik det lavet om helt uden kny. Frisører, der lytter til deres kunder, er guld værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Uh tusind tak for en rigtig god kommentar. Jeg vil straks tjekke det ud. Og Cha cha cha er hermed på ‘DON’T’ listen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg er med på Frau und Mäensch! Kim er SÅ sød og hos ham er det altid tip top! Man slapper virkelig af i hans selskab! Inden jeg prøvede den salon, havde jeg også kun haft dårlige frisør oplevelser. Det eneste minus er prisen. Det er lidt dyrt, og derfor er det lang tid siden at jeg har været dernede 🙁 jeg savner at blive forkælet! Gør dig selv den tjeneste og prøv det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Uhhh ja, nu er du den 2. der anbefaler. Jeg har gemt frisøren 🙂 det lyder lækkert. Men ja det er lidt dyrt.. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste Udkald