yumyumyum

rabatkode

Ikke-navngivet-1

 

Daniel Wellington har netop udgivet den smukkeste nye kollektion af ure. Jeg har derfor, i den forbindelse, skaffet endnu en 15% rabatkode, da de synes at være et hit. Rabatkoden gælder, som altid, på alle varer på Daniel Wellingtons hjemmeside. Koden er Line og I skal skrive den i ‘discount code’ feltet når I tjekker ud. Jeg elsker den nye kollektion som er et miks af det klassiske de har lavet med læderrem, og dem med nanostrop. Virkelig smukke, og mit yndlings er det rød/blå. Kan I lide den nye kollektion? skal I have et ur med? Køb her.

Daniel Wellington just released this beautiful new collection of watches. I have therefore acquired another 15% discount code, since they seem to be a hit. The discount code applies, as always, to all products on Daniel Wellington’s website. The code is Line and you have to apply it in the ‘discount code’ box when at checkout. I love the new collection which is a mix of the classic they have made ​​with leather strap and those with nano strap. Really beautiful, and my favorite is the red / blue. Do you like the new collection? You can buy them here. 

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

5 kommentarer

 • Mathilde

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvornår rabatkoden udløber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvornår udløber rabatkoden? 🙂 Jeg synes lige, der er brugt for mange penge på en dag, så vil gerne vente lidt. Og tusind tak for rabatkoden, det er virkelig fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er så dårlig til at få kommenteret på alle blogs, jeg læser, men synes da lige, at du fortjente et tak! Jeg købte et af de små ure med sort læderrem med den tidligere rabatkode i starten af marts. Det har siddet på mit håndled lige siden og er dagligt blevet mødt af komplimenter af omverdenen. Så ja, mange tak for at gøre mig opmærksom på disse skønne ure og for dermed at skaffe en fin rabat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden det er en amerikansk hjemmeside, ved du så, om der kommer told på? 🙂
  Knus Claudia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er ikke en amerikansk hjemmesiden, den er svensk og de sender fra sverige. Du kan skifte sprog oppe i venstre hjørne.

   knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yumyumyum