The Khaki Comeback

Black Friday, in light Grey – 20% off everything at ASOS.com

Desktop

1. ASOS click  |  2. ASOS click |  3. ASOS click  |  4. ASOS click  |   5. ASOS click  |  6. ASOS click

SÅ er det lønningsdag, det er fredag, og der er 20% på alt på ASOS.com. Og hey, så er det også min fødselsdag. Juhu. Men koden CYBERWKND20 får I 20% på alt på hele ASOS. Husk at koden gælder til tirsdag kl. 10.00, og kan kun benyttes én gang pr. bruger. Så det er med at få købt det hele på én gang, og her kan man jo passende få ordnet julegaveindkøbene. Jeg har netop købt cardiganen på billedet nr. 1, og glæder mig virkelig til den kommer. Shop hele sortimentet her.

It’s black friday, that means 20% off everything at ASOS, shop here.

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Khaki Comeback