Black Friday, in light Grey - 20% off everything at ASOS.com

Last Chance

Desktop108Daniel Wellington watches  |  here

Hej søde læsere. Jeg ville lige huske jer på at i dag er sidste chance for at få 15% på alt på Daniel Wellingtons hjemmeside. Skriv koden miconfesiondw når I tjekker ud, og der fratrækkes 15%. Klik her for at kommet til alle urene.

Jeg lovede indlæg i weekenden, men min kære computer valgte at dø fra mig på min fødselsdag, harddisken døde fuldstændigt og den er sendt til reperation og jeg har fået dommen: 1500 kr. Øv hvor er det kedelige penge. Men næsten er det værre, at jeg ikke har min computer. Så lige nu skriver jeg på en gammel mac, jeg tror den er næsten 10 år gammel. Den er langsom, mangler et par taster, er tapet helt sammen, kan kun bruges når den sidder i oplader, da batteriet er dødt, og har et stort brændemærke midt på skærmen, men dog lader den mig skrive det her indlæg og gå på facebook. Jeg glæder mig til min computer kommer retur, men det tager jo lige 8-12 dage, og selvom det ikke lyder af meget, så er det lang tid. Det var meget jeg kunne skrive om det, hva:)

Det er mere for at undskylde mangel på indlæg, men der kommer dog det personlige fødselsdagsindlæg senere som lovet. Husk nu at I dag er sidste dag hvis I vil have Daniel Wellington med 15%.

1 kommentar

  • Laura

    Hej søde Line Sofie
    Du er skøn! Men bliver lidt skuffet hver gang du lover et personligt indlæg, som så ikke kommer. Er sikker på du har dine grunde og det skal heller ikke lyde som om, at verden er ved at falde sammen af den grund, men synes bare desværre det er sket en del gange nu og derfor så jeg hellere at du ikke lovede det, men i stedet bare overraskede os læsere med et personligt indlæg.
    Jeg nyder at læse med og du virker sgu så sød og oprigtig. God 1. advent til dig. Kh Laura

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday, in light Grey - 20% off everything at ASOS.com