Multi Packs

Dagens outfit og 40% i førudsalg kun til jer

meandthemet

 

Jakke her  |  Pumps her  |  Bukser her

Jeg har skrevet om Me and the Met før herinde. Det er et virkelig smart og jeg er så begejstret for dem og deres fantastiske levering og retursystem. De leverer indenfor én time med personlig levering, det er virkelig smart, specielt hvis man står i en tøjkrise og der er en festlig begivenhed samme dag. Udover det, så synes jeg indpakningen er så fin, at jeg næsten ikke nænner at åbne den eller smide kassen ud efterfølgende. Det er som at få en gave. Jeg elsker det. I dag starter de før-udsalg som I  har ekslusivt adgang til via bloggen her. Før-udsalget kører en helt uge før det officielt starter, så I har rig mulighed for at snuppe nogle af de bedste ting før alle andre. Så med rabatkoden miconfesion40 får I i perioden 12.06-18.06 40% på alle ikke-nedsatte varer. Det er rimelig vild rabat.

Jeg har selv valgt den smukkeste frakke på billedet fra mærket Dagmarmen der findes så mange lækre mærker på hjemmesiden som f.eks. Ganni, Kokoon, Gestuz, North, Filippa K og mange flere. Jeg er virkelig vild med konceptet og varerne hos Me and the Met, og min nye jakke bliver simpelthen så dejlig henover sommer og efterår. Den er dejlig let og har den fineste sarte pastel lyserøde farve.

Lavet i samarbejde med Me and the Met

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multi Packs