Dagens outfit og 40% i førudsalg kun til jer

The natural look – outfit styling

natural lookpss

IMG_3633-680x510

Pants here  |  Shoes here  |  T-shirt here

Jeg er blevet spurgt om jeg vil være med i denne L’Oreal Paris kampagne der har fokus på øjenbryn. Det har jeg sagt ja til. Måske fordi jeg ikke ved særlig meget om øjenbryn eller produkter til at fremhæve dem. Det er lidt ligesom den ‘glemte’ del på mit ansigt, så jeg tænkte at noget fokus på det, lidt ny viden og inspiration til både mig og jer ville være helt perfekt. Jeg synes det er en god idé, at L’Oreal har lavet en hjemmeside med fokus på 3 brynlooks, hvor man også bliver guidet til at lave looks. Det er virkelig smart, især for sådan en som mig, som bare har taget lidt øjenskygge eller hvad jeg nu lige havde i en mørkere farve, og puttet lidt på mine bryn, når de trængte til lidt farve. Det er jo ikke skide professionelt, det drysser og ja, det er måske ikke den bedste løsning. Det her er faktisk produkter lavet til bryn, og det gør en betydelig forskel jo – ja det ser rent faktisk flot ud.

Trenden hvad angår bryn, har I lang tid været store brede og buskede bryn, og er det egentlig stadig. Jeg kan huske i mine teenageår selv at have haft de der ULTRAtynde bryn som simpelthen var SÅ smarte dengang. Jeg var bare en total idiot til at plukke dem, så det så skrækkeligt ud. I ved, sådan en lille streg henover øjet uden nogen form overhovedet. Jeg kunne godt skamme mig lidt over at have været med på den sindssygt grimme trend, men helt ærligt, man har da ikke levet hvis man ikke har haft ultraplukkede øjenbryn, vel;) Men perioden varede ikke længe for mig, og jeg lod dem igen vokse. Til mit held er de kommet helt ud igen, jeg har nemlig hørt skrækhistorier om øjenbryn der aldrig bliver det samme igen. Jeg har ikke særlig brede og buskede bryn, men jeg er faktisk helt tilfreds med mine øjenbryn, jeg synes de har en fin form og de kræver stort set ingen vedligeholdelse. Lidt pluk rundt omkring (underligt nok i midten da jeg ellers tror jeg ville få lidt et uni-brow, charming right;)) og så er de som de skal være.

Her har jeg valgt at style looket ‘the natural look’ så både min make-up og mit outfit, er naturligt og perfekt til hverdag.

Lavet i samarbejde med L’Oréal Paris

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit og 40% i førudsalg kun til jer