NYTÅR 2015

Glædelig Jul

10369105_928286090590615_789593818180290777_n

Søde læsere. Jeg ville blot bruge lidt plads på, at ønske jer allesammen den allerbedste jul. Det er nok de færreste, der tjekker blogs, men I skal alligevel have en lille hilsen herfra. Jeg håber jeres dag bliver fyldt med lækker mad, konfekt, vin, sodavand, godt selskab, lækre gaver (hvis I får/giver dét), masser af gode grin, stearinlys og hygge.

Selv skal jeg hjem til min mor og hygge. Jeg glæder mig virkelig til brune kartofler, madmæssigt er det selvfølgelig dét jeg glæder mig allermest til, men ellers bliver det bare en stille og rolig aften med hygge og god mad. Gaver giver/får vi ikke, og det har jeg ikke gjort siden jeg var 18 år gammel eller sådan. Så jeg er sluppet for gaveræset og hele dét element er trukket ud af vores jul. Men det passer mig ganske udemærket.

Nu vil jeg spise mine bønnefritter, inden turen går mod ‘landet’ hvor min mor bor. Rigtig glædelig jul til jer alle og tusind tak fordi I følger med herinde. I er fantastiske.

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅR 2015