Sidste chance inden jul

NYTÅR 2015

Jeg har det altid blandet med nytårsaften. Sidste år var vi en gruppe piger, der holdt det sammen. Det var virkelig hyggeligt og vi endte til en eller anden tilfældig fest – det var måske ikke helt ligeså hyggeligt. Men det kan man jo ikke vide. Det jeg dog virkelig besluttede mig for sidste år, det var at jeg ikke igen gider at stå og lave 3-retters menu. Vi brugte så lang tid på indkøb og madlavning, og opvask efterfølgende. Nogle af os ville nok helst have bestilt noget sushi, men andre syntes det var en god idé at lave det selv. Og selvom det var smadderhyggeligt, så er det altså ikke lige mig at bruge timevis i køkkenet dén aften.

I år bliver vi en håndfuld piger til spisning. Hvad vi gør efterfølgende, er endnu ikke planlagt. Måske ender det med hyggetøj, afslapning og film, og ellers så ender det med noget stor fest – vi er inviteret til et par stykker. Men jeg har det sådan med nytårsaften, at det skal ikke planlægges for meget. Kender I det?

Derfor er det også mega lækkert, at jeg i år ikke skal tænke på mad selv. Eller i hvertfald ikke tænke på at lave det selv. I år skal vi nemlig have 4-retters menu fra Restaurant Köd, som I kan se på collagen herunder. Jeg glæder mig helt vildt, det ser så sindssygt lækkert ud. Menuen koster 375 kr. pr. person, og de skriver selv på siden “Vi garanterer der er nok mad til en voksen mand – og så er det festligt og lækkert” hvilket betyder ret meget, hvis man nu har nogle madører i selskabet 🙂 Man kan både hente det selv eller få det bragt ud med Post Danmark i hele landet.

nytårårårår

Så nu skal jeg bare stå for drikkevarer, stjernekastere og pynt, det er fantastisk. Jeg glæder mig faktisk til nytårsaften i år, både fordi maden er der nogen andre der tager sig af, men at jeg alligevel er hende, der kan servere LÆKKER 4-retters menu, men også fordi aftenen er så åben og uvis, og vi kun gør lige det vi har allermest lyst til lige dén dag. Det er som regel sådan jeg synes de bedste aftener/nætter er.

Hvis I synes menuen lyder som noget for jeres nytårsselskab, så kan I læse mere om den (og evt. bestille) her. 

Sponsoreret

 

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Det ser mega lækkert ud!
    Selv skal jeg arbejde nytårsaften, men det har jeg det fint med, for synes aldrig den aften bliver som man ønsker, men på jobbet bliver den både glamourøs, hyggelig, med god mad og godt selskab, så det er lækkert 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance inden jul