12 pair of jeans

Sidste chance inden jul

Desktop108

Søde læsere. Jeg vil blot minde jer om, at det er i dag og senest i morgen I skal bestille jeres Daniel Wellington ur, hvis I vil nå at have det i tide til jul. Der er 15% rabat med koden LinesDW når I tjekker ud (den gælder til og med 15. januar, men skal det nås som julegave er det senest d. 20). Så hvis I lige mangler den sidste gave til ham eller hende, så har I i hvertfald her en kode og en reminder. Sponsoreret.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 pair of jeans