Nytårskjole

Sygdom, te og online shopping

Desktop281. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here

Når man ligger her og er syg, så kan man ligeså godt få kigget lidt online på tøj… og boligting, og ligegyldige ting og alle ting i hele verden. For hold nu kæft, hvor er det kedeligt at være syg. Hele min dag igår gik med at sidde i min seng og se serie og drikke uhyggelige mængder te. En enkelt 5 km gåtur blev det dog også til, ellers var jeg blevet sindssyg. Til gengæld er det oplagt, at få læst lidt på min eksamen og opgave jeg har lavet, der skal afleveres start januar.

Dog formår jeg ikke at fastholde praktisk læsning særlig længe, da jeg synes det er meget sjovere at se homeland (som jeg lige er begyndt på) og pleje mig selv med en masse lækkert. Jeg bilder også lidt mig selv ind, at det faktisk er sådan man bliver hurtigere rask. Men i dag har jeg lavet et program. At jeg både skal nå at læse, se serier, pleje min sygdom, spise sundt og godt og gå en lang tur.

Jeg håber I nyder juledagene med dem I holder af. Her får I lige en kollage lavet her fra sygesengen. Jeg har nemlig kigget lidt på fede rygsække. Så det tip kunne I ligeså godt få med på vejen, nu hvor mange skal til at starte op igen på studie/skole.

Jeg vil gå den tur nu. Hav en fantastisk dag.

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjole