Sygdom, te og online shopping

02012016

3-VrR-iobFUB5sAlDInkWqP2ASkBNy5i1DkRsGwpCPw E2VnfQWeCJ4c9DJ6HsW_DT7GVLpx4Nb88pECQtDycUo qNwtLy9hA-Jjd-kO0OQ5qpX-khI7zMS5EwacF-M9Oz0 qz40VMESf4b2e_nJgRlhVj7kRzGKFwPXFb00t_0pxsI TvfrU_a9mpuWsvmbJvN-DAg0xse8AJY2lyhFPdIFrgg vC8Rnbcs2O34RSW_H2_BYrvXPBZt7n9ucbTLEGLl3Rs ZOOjN5YmLN1YhL54G9KAU6DXC0Yo3J8z_IcEicPBSUc

Pants here  |  Blouse here  |  Jacket similar here  |  Hat similar here  |  Shoes here

Godt nytår allesammen. Først og fremmest. Herinde har der været stille, ingen ‘årets mest læste’ indlæg, nytårstaler eller kiggen tilbage på året der gik. Jeg har været syg i alt for lang tid, endelig er det på vej retur og så har jeg nydt min ferie med lidt offlinetid. Men nu er jeg tilbage. Med en masse gode indlæg i vente til jer. Årets første indlæg bliver dette outfitindlæg, som jeg ikke er så god til at poste. Men I har flere gange udtrykt ønske om, at jeg engang imellem poster lidt outfitbilleder. Så det tænkte jeg året skulle sparkes igang med herinde. Og så vil jeg prøve at blive bedre til det fremover. Men ellers har jeg ikke de store nytårsforsæt for bloggen, mest fordi jeg ofte ender med at skuffe både jer og mig. Dog vil jeg gerne blogge noget mere, det er jo altid mit nytårsforsæt. Men jeg vil ikke love mig selv eller jer læsere noget som helst. Så på den måde er det jo lidt et tomt forsæt.

Men over de næste mange dage kommer her en masse indlæg, både inspiration, tips og ikke mindst personlige indlæg. Så jeg håber I vil kigge med. Og at I har haft et fantastisk nytår og en god start på ’16.

Sponsoreret af ASOS

Ikke-navngivet-2

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom, te og online shopping