Sodastream

When it’s just right

Efter en del sponsorerede indlæg i træk herinde (undskyld, det har ikke været muligt at undgå de lå lige i træk denne gang) så har jeg glædet mig til at dele et personligt indlæg med jer. Og det her bliver et rigtig sukkersødt et af slagsen. Jeg håber I kan komme igennem det, uden at få alt for meget kvalme. Som jeg har skrevet herinde, har jeg fået mig en kæreste. En fuldstændig vidunderlig følelse. Og jeg skal selvfølgelig dele lidt herinde med jer. Jeg kan huske jeg engang fik en kommentar, hvor der stod, at når den rigtige mand var der, så var man ikke i tvivl. Jeg tænkte ofte på den kommentar. Jeg har været forelsket før, en god håndfuld gange og har derfor ikke rigtig vidst, hvad forskellen skulle være når man pludselig fandt ham. Men det ved jeg nu. Jeg har været sammen med ham stort set hver dag siden vi mødt hinanden og alt føles rigtig fantastisk.

Selvfølgelig er vi nyforelskede og så kan man jo klare hele verden sammen, men det er også bare mere end det. Det føles bare… anderledes. Rigtigt, godt og trygt. Ingen alarmklokker ringer, ingen dårlig mavefornemmelse, ingen usikkerhed. Jeg kan forestille mig han er i min fremtid og det er helt uden tvivl i maven. Og jeg ved han har det ligesådan. Og pludselig kan jeg se, hvad hun mente med den kommentar, for når han er der, så ér man ikke i tvivl. Jeg er ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige. Det kan jeg mærke i maven på en helt særlig måde.

Han er virkelig en god mand. Et rigtig godt menneske, som jeg er stolt af at vise frem. Hans værdier er i orden, han er omsorgsfuld, kærlig og hjælpsom. Han er sjov, charmerende og nede på jorden. Jeg kunne i virkeligheden bruge et helt indlæg på, at fortælle om alle hans kvaliteter, men så bliver det sgu nok for alvor kvalmende. Han har hjertet på det rette sted og han er stolt over, at få lov til at passe på en del af mit. Det er i virkeligheden dét, der gør mig allermest tryg ved ham. Han ér virkelig et godt menneske, sådan helt ind i knoglerne.

Til de nysgerrige af jer, så ja, jeg mødte ham faktisk på vores allesammens yndlingshadeapp Tinder. Romantisk as it is. Historien, helt kort, er faktisk den, at jeg var på vej ind på Tinder for at slette appen. Som jeg skrev herinde, så skulle fokus være 100% på mig og min bachelor, så måtte jeg se tiden an efter det. Men så havde han, og nogle andre, skrevet. Jeg læste et par stykker af dem, orkede ikke at svare egentlig. Men besluttede mig alligevel for, at svare ham og kun ham. Der var noget charmerende ved hans billeder, på den der nede-på-jorden måde. Så jeg skrev helt kort tilbage, at han kunne skrive til mig på facebook, da Tinder ville blive slettet. Jeg slettede det med det samme og tænkte, at han jo så kunne skrive til mig der, hvis han ville. Og det gjorde han. Vi skrev rigtig godt sammen, meget hurtigt fandt jeg ud af, at han i hvertfald ikke er en fuckboy. Den ene date tog den anden, og pludselig hang jeg ud med ham hver dag, stort set. Og det har jeg gjort lige siden. Kun afbrudt af skolearbejde, venindeaftaler og arbejde.

Jeg er glad. Vi er glade. Og jeg kan med fuldstændig ro i maven sige, at jeg er vanvittigt forelsket i den helt rigtige mand denne gang.

 Man skal virkelig kysse mange frøer, før man finder prinsen. Jeg har kysset rigtig mange frøer. Og selvom der blandt utrygge, kedelige og ligegyldige frøer også har gemt sig nogle søde, omsorgsfulde og sjove frøer, så var der ikke rigtig nogen af dem, der forvandlede sig til prinsen.

Indtil nu.

Ikke-navngivet-2

13 kommentarer

 • MG

  Hvor lang tid gik der, før du vidste, at han var den rigtige? Var det allerede på første date eller?

  Jeg spørger, fordi jeg selv har været på nogle dates efterhånden.. og går aldrig derfra og tænker “han den rigtige”.. men tænker mere “han virker sjov, sød og god – ham vil jeg gerne se igen!”. Hvor de så ofte ikke har det på samme måde :/ Man er selvfølgelig forskelligt, men har svært ved at finde ud af at om jeg giver for mange chancer til fyre, hvor jeg ikke føler en instant connection.. for det gør jeg sjældent for nogen og er helt i tvivl om jeg kan det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er virkelig dejligt at høre og heldigvis ikke spor kvalmende når man selv har det på samme måde! 😀 Og jeg har nu været sammen med ham i lidt over to år, selvfølgelig med de naturlige op- og nedture, men stadig med samme følelse. Kæmpe tillykke, nyd det fuldt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ad hvor er det bare romantisk og kvalmende sødt at læse som en single her. (Kun sødt ment, forstå mig ret).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er det dejligt for dig! <3
  Jeg er også sammen med manden i mit liv, og nej man er ikke i tvivl når han er der, og jeg tror den bedste måde jeg kan beskrive det på er at man føler sig hjemme, altså at man hører til lige dér ved ham.
  Vi vidste det også begge med det samme og nu ligger jeg så her lige efter min lur og venter på vores søn melder sin ankomst til verden (som skulle have været igår).
  Held og lykke med jeres fremtid! Ønsker jer alt det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ååårhhh Sara.. hvor fint! Tillykke med den lille søn, der forhåbentlig snart er ude :)! Held og lykke til jer også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åhh det er så dejligt for dig – og jer!!
  Håber det smitter lidt… Kunne godt bruge lidt medvind efter at have mødt ham jeg troede var helt rigtig – lige indtil han så stak halen mellem benene… Av! Hvordan filan skal man blive ved med at rejse sig efter sådan en?
  Men det giver lidt mod og håb at læse din fine historie – det er fortjent <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Det er jeg ked af at høre Julie.. men tak <3

   Jeg har altid rejst mig, og har du fulgt med herinde noget tid, så ved du også jeg har fået nogle grimme slag til tider. Det hele skal nok gå og pludselig så ser man hvorfor <3 Ønsker dig alt det bedste – det har du også fortjent!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak!! Jeg har nemlig fulgt med længe og igennem dine op- og nedture, og derfor giver det mig netop lidt håb, for du har da bestemt også taget din del af de grimme slag, så det er skønt at høre at det kan lykkes <3
   Det er bare gevaldig svært nogle gange at se sig ud af, men det tager jo tid at komme over når det har betydet noget. Alt held og lykke til jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   <3 Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes på ingen måde, at dit indlæg er kvalmende! Jeg synes det er fantastisk, at du har lyst til at dele din glæde med os andre – det kan man da kun blive glad over (:

  Jeg kender i høj grad dén følelse, du beskriver. Man ér nemlig ikke i tvivl, når han først er der! Trygheden og roen i maven er dét, der virkelig gør en forskel.

  Jeg mødte selv min kæreste på dating for 5 år siden, og det er bare gået smooth lige siden. Der har ikke være de der spørgsmålstegn; er det nu det rigtige?, tager han røven på mig?, hvornår skal vi dit?, hvornår skal vi dat? – det flyder bare uproblematisk og rart (:

  Det er så prisværdigt! Nyd det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   åårh hvor dejligt at høre.. 🙂 ja det er SÅ vidunderligt og jeg nyyyyder det :)!

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke et dejligt indlæg. Og selvom jeg er single og går igennem en rough patch (nyligt droppet), så kan jeg altså ikke blive andet end glad, når jeg læser dette indlæg.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Tusind tak Maria <3

   Er dog virkelig ked af at høre, at du går igennem en hård tid lige nu. Jeg ved godt hvordan det føles 🙁 Det hele skal nok blive godt igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sodastream