Jeg har bygget en cykel... og nu kan den blive din

My Living Room Bar Cart | Get The Look

barcart1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here

Jeg har nævnt det før herinde, men Ellos har simpelthen den fedeste boligafdeling. Jeg har så så så mange ting i min ønskeliste, de fedeste møbler, køkkengrej osv. Og hvorfor så meget med bolig lige for tiden? De har jo også den fedeste afdeling med sko, tøj og smykker? (Okay indrømmet, jeg har også købt lidt løbetøj og sko derinde for nyligt, men mere om det en anden gang) Grunden til jeg går så meget op i boligindkøb for tiden, det er simpelthen fordi, at jeg flytter sammen med min kæreste. Wuhuuuuu. Jeg glæder mig helt sindssygt, men det fortjener næsten et indlæg for sig selv. Det er i hvertfald stort for mig. Så derfor kigger jeg på og køber jeg ekstra mange boligting for tiden. Og Ellos er blevet mit absolut favoritsted at shoppe til boligen, jeg har virkelig fået øjnene op for, hvad de har at byde på i hvertfald.

For nyligt købte jeg en barvogn, det er jo så populært for tiden at indrette sin stue med sådan en, og jeg synes, som så mange andre, at det er røvlækkert. Men for der ikke skal gå total alkoholhjørne i den, så er det sådan et miks af barvogn og stue-hygge-vogn. Det var vigtigt for mig, at den ikke var for piget med alt for mange nipsting, men også var lidt rå med nogle kaktusplanter, whiskey og magasiner (for både mig og min kæreste). Vognen kommer til at stå i vores stue, ved siden af vores sofa (som vi ikke har modtaget endnu, der er lige et par måneder til det hele sker). Jeg er helt vild med looket med en barvogn, det er sgu lidt sejt og denne her er jo så budgetvenlig.

Men over de næste måneder kommer der masser af inspiration til boligen, ligesom jeg selvfølgelig vil vise jer vores lejlighed når det hele er på plads, og måske lige fortælle lidt om hele projektet. Men i første omgang skulle I lige se den mega seje barvogn, og for ikke særlig mange penge, kan man faktisk skabe et ret cool hjørne som hverken er for lyst, pyntet og feminint eller mørkt, tungt og mandigt. Vi er i hvertfald begge to helt solgt herhjemme – og det er jo det allervigtigste.

Sponsoreret af Ellos

Ikke-navngivet-2

6 kommentarer

 • Cecilie Wirstad

  Hvor flytter I så hen? (eller er flyttet hen) 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor det er fint! Hvordan er leveringen egentlig? Har tit tænkt på det ift. møbler fra Ellos.

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Leveringen er super fin. Man kan vælge om det skal til adresse eller posthus. Jeg har ikke haft noget problem med det overhovedet :).. det går også hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvor er dine potter fra? De er simpelthen så flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Åh hvor er du altså heldig! Min kæreste vil ikke flytte sammen med mig endnu 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jaa er så glad 🙂 hmmm men mon ikke det kommer så? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har bygget en cykel... og nu kan den blive din