Mango Oatmeal Energy Balls

UGG, mine fødders nye bedste venner

15182529_1135232239845507_2026958831_o15133842_1135233119845419_89917172_o 15146695_1135228529845878_1017022414_o 15152337_1135228759845855_289883654_o

Sponsoreret indlæg

Åh de kære UGG støvler, hvor er der mange og meget delte meninger om dem. Jeg har aldrig tænkt om støvlen, at den var pæn. Ellos har nu som noget nyt fået UGGstøvlen og jeg har i den forbindelse fået et par, med lavt skaft (som jeg bestemt foretrækker) og jeg er seriøst fuldstændig ligeglad om folk synes det er en grim bamsestøvle, eller jeg måske ikke selv har tænkt den er smart og fashion.. fordi den er vidunderlig. Det er fuldstændig, som at gå rundt på de blødeste varmeste puder og det ér jo det absolut vigtigste når det er koldt. Jeg overvejer meget kraftigt, at købe et par i sort, det synes jeg passer lidt bedre til alt. Jeg er ret vild med det lave skaft, det er som om det skør støvlen lidt mindre voldsom og bamset at se på, hvilket tiltaler mig. Men igen, hvis jeg kunne få en støvle-heldragt i samme lækre vamsede materiale, så ville jeg jo gå i det hele vinteren, uanset hvad folk måtte tænke.

I kan købe et par af de skønne støvler her. 

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Nanna

  Som veganer, eller hvad det nu er du kalder dig selv for, så syntes jeg at du bør se denne video på PETA’s hjemmeside….

  http://www.peta.org/living/fashion/ugg-boots/

  Jeg har selv ejet et par UGG’s, men er i årenes løb blevet gjort opmærksom på hvilke horrible lidelser dyr må gå igennem for vore overfladiske behov.

  Jeg vil ikke forekomme som værende hellig, da jeg selv ejer beklædningsdele af animalsk materiale. Dog mener jeg at det er vigtigt at vide, at man kan fravælge visse materialer, og samtidig tilvælge substantielle materialer – materialer som er med til at gøre vores klode en tand bedre, både for mennesker men også for de forsvarsløse dyr.

  Man kan måske stille sig i tvivl om ens fravalg vil ændre på noget nu og her, og nej det gør det just ikke.

  MEN tænk, hvis vi siger nej nu, så vil vores nej også værende gældende i fremtiden. Vores nej vil være starten på en lavine. En lavine sammensat af beslutsomhed og god samvittighed. En lavine der ej tager liv, men sikrer liv. En lavine af hjerte.

  Sig nej til dyremishandling, og nej til dårlige affiliate aftaler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej Nanna

   Tak for din kommentar. For det første, så var jeg SLET ikke klar over, hvordan UGG blev fremstillet, så den lidt anklagende tone er jeg rigtig ked af. Men tak fordi du gjorde opmærksom på det, jeg vil straks tage et kig på linket og lære lidt mere om det. Jeg siger bestemt nej til dyremishandling, så den sidste sætning er jeg da rigtig ked af. Jeg håber alle her på bloggen ved, at jeg på ingen måde går ind for dyremishandling. At du gør opmærksom på, at disse er fremstilet på en rigtig dum måde, det synes jeg er SÅ godt, men måden du gør det på er en smule anklagende og tarvelig. Som du selv nævner, så har du selv ejet et par UGGs INDTIL du fik at vide, at de var fremstillet virkelig horribelt, det samme gælder mig, selvfølgelig.

   Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Prøv lige at google, hvordan de bliver fremstillet. Det er vist ikke så godt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Jeg har netop modtaget en kommentar om det samme, jeg var SLET ikke klar over det 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango Oatmeal Energy Balls