Jump jump jump jumpsuits

Mine favorit hår- og hudplejeprodukter

hudhaar

Det her indlæg har i virkeligheden taget mig mange år at nå frem til, jeg har nemlig så sart hud og jeg tror jeg har prøvet de fleste produkter. For at kunne vide om det virker, er man også nødt til at bruge det en periode, så det her har taget mig lang tids brug, at finde frem til. Det her indlæg vil indeholde mine ABSOLUT favoritprodukter og jeg vil skrive hvad hvert produkt gør ift. hvilken hudtype jeg har og hvordan jeg bruger dem. Hvis du kan kende din egen hudtype eller oplevelse i min, så får disse produkter en kæmpe anbefaling herfra. Jeg håber indlægget kan bruges.

Min hud i ansigtet er normal/tør kombination og så er den sart. 
Min hud på kroppen er meget fin og blød men også ekstremt sart, specielt på benene oplever jeg slemt udslæt i perioder.

HUD

Clarisonic MIA2

Denne her købte jeg for et par år siden, og har elsket den lige siden. Jeg kan huske jeg syntes det var et voldsomt dyrt køb, men den holder stadig her et par år senere og den er ganske enkelt vidunderlig. Indrømmet, så er jeg i perioder bedre til at bruge den end andre, men den har fået fast plads på badeværelset ved siden af tandbørste, så jeg husker at bruge den morgen og aften. Jeg bruger den med et børstehoved til sart hud og det kan virkelig anbefales. Jeg har købt min her, men tjek lidt rundt omkring, det er meget muligt den kan findes på tilbud et eller andet sted.

Purely Professional Serum

Denne her serum har jeg også nævnt herinde før, da jeg har brugt den i flere år. Den er virkelig lækker, fedter ikke, er silikonefri, let at fordele og trænger hurtigt ind i huden tørrer ikke huden og så er den drøj i brug. Den skulle påvirke effektivt hudens dannelse af kollagen og elastin. Jeg bruger den inden jeg bruger min ansigtscreme. I kan læse mere om den og købe den her.

Xellence Organic Abricot Kernel Oil

En 100% naturlig og økologisk, fugtgivende og nærende olie, der hurtigt absorberes i huden. Jeg bruger den til dagligt at fjerne makeup og rense huden. Den er specielt god til sensitiv hud. Den renser huden virkelig nænsomt og efterlader den samtidig blød. Jeg bruger den i ansigtet når jeg er i bad og om aftenen når jeg har fjerner makeup.

Xellence SOS Power Cream

Første gang jeg hørte om Xellence, var da jeg blev kontaktet af et PR bureau, der havde læst mit indlæg (hvor jeg beskriver min uendelige kløe og viser billeder). De ville gerne sende mig nogle produkter fra mærket Xellence, da de er uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler eller mineralske olier og deres visible change serie er udviklet til at afhjælpe specifikke hudproblemer. Cremen virker som akut hjælp til lettere skader som rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, insektbid, samt tør, ru og irriteret hud – f.eks. sprukne læber, forkølelsesnæser og røde barnenumser og meget mere. Jeg var spændt, dog skeptisk, da jeg begyndte at smøre mine problemområder med cremen. Men den virker. Den er virkelig blevet en fast og uundværlig del af mine hudplejeprodukter, og hvis du døjer med noget af ovenstående, så vil jeg anbefale på det stærkeste at prøve denne af. Den er fantastisk og I kan købe den her.

Xellence Organic Sweet Almond Oil

I samme produktserie bruger jeg denne mandelolie, som er 100% naturlig og økologisk, lindrende, fugtgivende og beskyttende olie. Den indeholder høje koncentrationer af A-, B- og E-vitamin samt et højt indhold af den fugtbevarende aminosyre arginine. Den lindrer ligeledes tør, sart, kløende og irriteret hud, genopretter den vigtige fugtbalance, plejer og blødgør og har anti-inflammatorisk effekt. Jeg kombinerer denne olie med SOS power cream, især på mine kløende problemområder, og den er ligeledes uundværlig. I kan købe den her. 

Purely Professional NIGHT

Denne natcreme er den bedste jeg nogensinde har prøvet og jeg bruger den hver aften inden sengetid. Den medvirker til at hæmme nedbrydningen af elastin og collagen og er rig på antioxidanter. Derudover indeholder den et meget bioaktivt og særdeles raffineret algeekstrakt, fucoidan, der medvirker til at forhindre disse processer. Fucoidan er desuden antibakterielt hvilket gør at mange oplever markant færre urenheder når de benytter natcremen, og det kan jeg kun skrive under på. Jeg er ikke hende med den mest urene hud eller har en masse bumser, men jeg har sart hud og ofte en del talgkirtler omkring kindbenene og om morgenen er min hud helt blød og flot at se på. Jeg elsker den natcreme. For yderligere forebyggelse og tilførelse af fugt indeholder den desuden antioxiderende E vitamin, hybenolie, shea butter og squarlene udvundet af olivenolie. Den er bestemt værd at prøve og I kan købe den her.

Xellence Nutri Moist Lip Conditioner

Jeg er blevet rigtig glad for denne læbepomade. Jeg er lidt sart når det kommer til mine læber og de må ikke dufte af for meget, fedte læberne eller tørre ind for hurtigt. Og denne her rammer fuldstændig plet på alle mine ønsker. Den indeholder nærende og blødgørende sheasmør, mandelolie og bivoks samt fugtgivende E vitamin. Den er ganske enkelt uundværlig, specielt i disse måneder. I kan købe den her.

Xellence Organic argan oil 

Denne olie, er ligesom resten af produktserien 100% naturlig og økologisk. Sammenlignet med andre vegetabilske olier har Organic Argan Oil et højt indehold af E-vitamin og squalene, som hjælper med cellefornyelse. Plejer intenst og forebygger ældning af huden takket være et højt indhold af naturlige antioxidanter. Hjælper med at stramme vævet op, forbedrer dets spændstighed og får store porer til at trække sig sammen. Arganolien afbalancerer talgproduktionen. Jeg bruger den 4 gange ca. om ugen, som en slags serum inden jeg påfører min natcreme. Man har den lækreste hud morgenen efter. Da det er en olie, som selvfølgelig fedter en smule, bruger jeg det altid inden sengetid.

Xellence Hydro Balance face and eye cream

Jeg elsker elsker elsker denne creme. Jeg er desværre igen løbet tør for den, men den er absolut en favorit og jeg bruger den hver morgen, når jeg har renset ansigt. Det geniale er, den både er til ansigt og øjne og konsistensen er intet mindre end perfekt. Det er en effektivt fugtende, nærende og plejende ansigts- og øjencreme, der hjælper med at genoprette hudens balance. Et højt indhold af antioxidantrig squalane udglatter fine linjer, lysner pigmentpletter og forebygger effektivt udtørring af huden. Blandt de aktive ingredienser er blomsterekstrakt fra den subtropiske plante Spilanthes Acmella, der stimulerer fibroblast-cellerne i dermis og forbedrer hudens fasthed. Den opstrammende effekt reducerer rynker i dybde og længde. Denne her creme er ganske enkelt uundværlig, og selvom den rent økonomisk ikke bliver kastet i nakken af en, så er den drøj i brug (som de andre produkter fra serien) og virkelig virkelig effektiv.Den får mine varmeste anbefalinger. I kan købe den her.

Dermalogica Daily Microfoliant

Denne mikroeksfolierer den triste hudoverflade og gør huden mere glat og klar. Jeg bruger den i badet, inden jeg renser min hud med Abricot Kernel oil. Den er virkelig lækker og den efterlader huden blød og fin. Jeg bruger den dagligt. Den kan købes her.

Harmony Nutri Balance Oil

Denne kropsolie bruger jeg så ofte jeg husker det efter bad. Den er virkelig lækker og blid og så skriver de selv, at den øger cellernes iltoptagelse og stimulerer blodcirkulationen. Styrker hudens beskyttelsesbarriere og genskaber samt beskytter hudens fugtbalance. Effektiv antioxidant-effekt. Ingredienser af høj kvalitet i unik kombination for optimal effekt. Jeg får den brugt 3-5 gange om ugen ca., og min hud er SÅ blød af det. Den kan købes her.

HÅR

Purely Professional Treatment 1

Denne her leave-in hårkur ér og bliver min favorit. Jeg har skrevet om den en håndfuld gange herinde, og det er der virkelig en grund til. Den er fuldstændig uundværlig og jeg kan ikke anbefale den nok. Den virker til alle som ønsker ekstra pleje af håret og indeholde 18-MEA, kokosolie og hvedeprotein. Den kan bruges i både vådt og tørt hår, og jeg bruger den i håndklæddetørt hår hver gang jeg har vasket hår. Den er virkelig effektiv, og hvis I skal prøve ét nyt hudplejeprodukt dette år, så smid lige et par kroner efter denne. I kan købe den her. 

Moroccan Oil

Denne olie ér bare den bedste. Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige hårolier, og der er bestemt flere, der er lækre. Dér hvor morrocanoil vinder for mig er, at den ikke fedter og så har den en duft så lækker, at jeg ikke kan få nok. På trods af en masse andre velduftende olier jeg har prøvet, så er der ingen der dufter så vidunderligt som denne. Lige pt. er jeg løbet tør og bruger en anden, og jeg kan slet ikke vente til at få købt en ny Moroccan. Jeg bruger den i håndklæddetørt hår i spidserne for at holde dem sunde. Lige nu er den på tilbud her.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jump jump jump jumpsuits