Når det (åbenbart) ikke er det indre der tæller | En læser deler

Når det (åbenbart) ikke er det indre der tæller #2 | En læser deler

Læs del 1 her

Are you kidding me? Nu sidder jeg helt blottet med bare bryster i min sofa og han afviser mig. Jeg blev på én og samme tid pisse flov og sur. Men gav jeg op her? Nej. Et allersidste forsøg fik det, jeg sætter mig denne gang overskrævs på ham og kysser ham så han IKKE KAN se den film. Jeg siger til ham, at filmen kan pauses, men at jeg snart ikke kan sætte det jeg har allermest lyst til med ham på pause længere. Frækt, ikke? Det synes jeg i hvertfald selv. Jeg rører ham mellem benene mens jeg kysser ham. Og der sker intet derned. I n t e t. Ikke en bevægelse, ikke ét tegn på han har lyst til mig. Han kysser mig og siger så ‘jeg er nok bare lidt udmattet i dag baby, skal vi ikke bare se filmen og putte, så lover jeg at være kampklar næste gang’.

Kampklar? Næste gang? Ej nu fucking stopper du, tænkte jeg, da jeg lettere fornærmet tog min t-shirt over hovedet og demonstrativt trampede ud på toilettet for lige at få lidt vand og trække vejret. Derude blev jeg helt usikker, var jeg ikke lækker nok? Havde jeg på nogen måde læst alle hans signaler helt forkert? Hvorfor havde han ikke lyst til mig, når han virkede så interesseret og forelsket? Var jeg for offensiv? Jeg måtte hurtigt feje selvbebrejdende tanker væk og glemme det. Den aften endte med jeg faldt i søvn til den ellers ‘ihh så åååh så spændende film vi så’ og så puttede vi bare.

Dagen efter var jeg ærlig talt lidt slukøret. Når han skrev til mig fra sit arbejde, så havde jeg ikke samme iver efter at svare. Det slog mig sgu lidt ud. Han forsøgte at starte en fræk snak med mig, som jeg de første beskeder forsøgte at afvise, gu skulle han ej skrive frækt til mig, når han kun havde det hele i munden. Jeg følte mig til grin og afvist. Men jeg endte med at falde i og han fik igen tændt ilden under mig, og jeg var så klar til at det skulle lykkes aftenen efter, når vi skulle ses. Han havde skrevet han havde haft så meget lyst til mig, men bare var enormt træt, noget med møder og dit og dat. Ja ja, jeg glemte oplevelsen og så bare frem til næste gang.

Næste gang endte i lidt det samme. Denne gang gik jeg dog ikke linen helt ud, så jeg kunne sidde og være til grin. Igen blev han ikke hård dernede/tændt og jeg var pisse frustreret, irriteret og denne gang gik jeg i seng med ryggen til. Han havde så mange undskyldninger og sagde at NÆSTE GANG så var den der, men han havde bare et familiemedlems begravelse i hovedet osv. Han forsikrede mig igen om han var pisse forelsket i mig og kunne se fremtid, og synes jeg var sindssygt smuk og fræk osv., og om vi ikke skulle mødes hinandens familier snart. Jeg blev varmet lidt op igen, han var virkelig en lækker, charmerende og pisse omsorgsfuld mand, som jeg jo også var hamrende forelsket i.

Jeg besluttede mig for, at sex nok skulle komme helt naturligt, og hvis han virkelig havde job og begravelser og 1000 andre ting i hovedet, så var det også okay. Igen lod jeg lidt være med at tænke for meget på, hvor underligt det var at han så kunne både kunne skrive og ringe og have ‘sex’ derover og være mega. Der gik en uges tid, hvor vi ikke havde så meget tid til at ses, og så havde han inviteret mig på middag på en lækker restaurant, hvor han spurgte om vi ikke skulle kalde os kærester. Det hele var så pisse romantisk, han så så lækker og dejlig ud i stearinlysets skær, og fordi han også havde hældt lidt alkohol på mig, så var jeg ikke i tvivl da jeg sagde, at det synes jeg vi skulle. Jeg ville jo også gerne være hans kæreste, så jeg skubbede tankerne om det manglende sex, og mystikken omkring vores forsøg væk. Jeg talte meget med mine veninder om det, og selvom vi jokede med forskellige ting, der kunne være årsagen, så blev vi gang på gang enig om, at sex kan man ALTID finde ud af skal være godt, når man kender hinanden. Så det beroligede mig lidt.

Jeg var glad. Nu havde jeg en kæreste, det var meget nyt, men det føltes samtidig helt rigtigt. Han spurgte om jeg ville møde hans mor og søster til en frokost, da de tilfældigvis var i byen og kom langt væk fra ‘og meget gerne ville møde den nye søde pige’. Jeg syntes det var lidt hurtigt men jeg blev samtidig smigret og nysgerrig og sagde derfor ja. Vi havde den hyggeligste frokost, hans mor og søster var helt vildt søde og jeg følte mig så velkommen i hans familie. Det bekræftede mig egentlig bare i, at det var en helt rigtig beslutning at være kærester. Hver gang han nussede mig på låret eller kyssede mig i offentligheden blev jeg helt varm indeni. Tiden gik, og vi fik ikke rigtig tid til at ses om aftenen, privat eller sove sammen. De efterfølgende uger blev til gåture presset ind i vores jobpauser, en kop kaffe i ny og næ og ellers snak om at vi snart skulle holde en hel weekend fri sammen.

Vi havde begge to vildt travlt, så jeg tænkte ikke over det var underligt vi ikke kunne ses mere i de uger. Dog var jeg ved at nå et punkt, hvor dét, at vi ikke havde haft sex, var begyndt at blive decideret underligt og akavet. Om fredagen den weekend, hvor jeg skulle bruge hele weekenden med ham, var jeg sammen med en gruppe veninder. En af mine bedste veninder brød fuldstændig sammen af grin, da jeg fortalte jeg havde mødt hans mor ‘DU HAR MØDT HANS MOR FØR DU HAR MØDT HANS PIK?!’ Og så grinede vi allesammen lidt af det. Skiftevis jokede vi om det, og beroligede mig med situationen, men jo mere alkohol der røg indebords jo mere snakkede vi om hvor underligt det egentlig var. Det gik fra ‘måske er han aseksuel/har ikke lyst til dig/vil vente til han er gift’ til ‘han er sgu da impotent/manden er født kvinde og har endnu ikke fået sin kunstige pik syet på’ osv. You get the point. Søde var vi ikke.

Men nu skulle jeg jo se ham en hel weekend, og han havde selv planlagt alt muligt vi skulle og det inkluderede bestemt også frække og meget seksuelle ting, så jeg glædede mig til at fortælle veninderne mandag, at vi havde haft den vildeste weekend og at alle de fjollede ting vi havde beskyldt ham for, slet ikke holdt stik.

Mandag havde jeg i dén grad en vild historie at fortælle veninderne om vores weekend.. men på en helt helt heeeeeeeeeelt anden måde end jeg havde regnet med :O

Fortsættes

6 kommentarer

 • Årh. SÅ lige midt i det mest spændende 😉 Jeg er virkelig spændt på at se, hvad det er for en fyr han har haft fingrene i :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg stemmer i, det er virkelig en god idé med læserhistorierne!
  Og hoooold nu op, jeg er spændt på fortsættelsen af den her… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak 🙂 Og ja, det skal du også være !! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  OMG the cliffhanger!!!
  Lige da du introducerede konceptet med læserhistorier, indstillede jeg mig på, at det nok var noget, jeg ville springe pænt henover. Men jeg blev total grebet med det samme! Det er virkelig et godt koncept! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   TAK Julie.. det er jeg virkelig glad for! Lige nu kommer der lidt mange, men det er fordi jeg læser eksamen. Hvis historierne kommer fortsat tænker jeg det bliver 2-3 gange om måneden fremover 🙂 Og ja, jeg synes virkelig også det er nogle gode historier 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det (åbenbart) ikke er det indre der tæller | En læser deler