Når det (åbenbart) ikke er det indre der tæller #2 | En læser deler

Når det (åbenbart) ikke er det indre der tæller # 3 | En læser deler

Læs del 1 her og del 2 her

Vi havde aftalt at mødes kl. 13 om lørdagen, hvilket passede mig og mine tømmermænd rigtig godt. Jeg fik mine anbefalede timer for den helt rette skønhedssøvn og kl. 11 stod jeg op og brugte lang tid på at gøre mig klar. Alle kroge blev af min krop blev ordnet grundigt i et meget langt bad. Der var ikke et hår, der sad et sted det ikke skulle, ikke ét sted med hård hud og ikke én plet af min krop der ikke blev smurt grundigt ind i den bedste babylotion jeg har. Jeg duftede fuldstændig vidunderligt, nyvasket hår, lækker frisk parfume og en blød velduftende hud. Jeg brugte lang tid på min makeup, jeg bølgede mit hår i de smukkeste bølger og påklædte mig helt perfekt til vejret. Jeg havde pakket en weekendtaske, der indeholdte nok til de fleste (i hvertfald mænd) kunne overleve 2 uger på det. Men manden havde lagt op til en forkælelsesweekend i stor stil, og han skulle i hvertfald heller ikke mangle noget fra min side.

Mit pæneste tøj og ikke mindst undertøj var pakket, og kl. 13 ret præcist, stod han og kyssede mig foran min hoveddør ‘mmhhhh hvor du dufter’ sagde han mens han smilede og jeg gav mig selv en lille mental high-five. Han havde simpelthen arrangeret den mest vidunderlige dag, vi kørte rundt forskellige steder, gik lange ture ved vandet, fik fuldstændig overdådig frokost og nød hinandens selskab. Jeg havde sommerfugle overalt i min lille mave og jeg glædede mig sådan til hvad aftenen ville bringe, som I nok efterhånden kan forestille jer. Han havde sørget for take-away fra det lækreste lille indiske sted og havde en iskold champagne og frisk frugt klar. Efter mad og flirtende øjenkontakt et par timer, spurgte han selv (sgu!) om vi skulle rykke over i sofaen. Her satte han lidt god musik på, skænkede et glas champagne mere op og begyndte at kysse mig og nusse. Der gik ikke længe før begge vores bluser lå på hans meget pæne trægulv og jeg lå ovenpå ham og kyssede ham. Efter lidt tid sådan, tog han fat om mig, vendte mig om og knappede mine bukser op. Oh the suspense.. al den tid som ‘jomfru’ i et nyt forhold med ham, var endelig kommet til sin ende. Hans krop duftede, han var så hakket at det næsten var for perfekt og hans øjne lyste hele rummet op. Jeg var så tændt, så klar. Han brugte lang tid på at nusse, kysse, slikke omkring mave og lår indtil han ligeså forsigtigt tog mine (nøje udvalgte) trusser af og smed dem på gulvet, sammen med resten af vores klæder.

Og så kan jeg godt fortælle jer han gav mig mit livs orgasme. Han var fandme dygtig og jeg nød hvert sekund. Efter det bar (ja, han fucking bar mig sgu) han mig ind i hans seng, hvor han fjernede min bh, og jeg havde nu absolut intet stof omkring mig. Han fandt en olie frem og gik igang med den vildeste massage af hele min krop. Jeg var i ekstase. Og så gik der ikke længe før jeg faldt i søvn. Det havde simpelthen været den vildeste dag og jeg har aldrig oplevet at blive så forkælet, på alle fronter. Jeg vågnede op ved han gik rundt og slukkede lys og han sagde så ‘du faldt i søvn skat, jeg kommer ind til dig nu’ og jeg smilede og sagde ‘jeg er da godt nok blevet forkælet, jeg får det næsten helt dårligt at jeg bare tager imod og så bare lukker øjnene i.. ‘ og lagde lidt op til, at jeg da også meget gerne ville forkæle ham. Han kiggede på mig, smilede med det SØDESTE smil og sagde ‘det var meningen du skulle forkæles.. og vi har jo også en dag i morgen’. Jeg blev helt glad, og mens han børstede tænder fik jeg sendt en sms til min bedste veninde, der stod præcis dette i beskeden

‘ HA, skat. Jeg har lige haft mit livs vildeste orgasme og har absolut intet at bekymre mig for på den front. Han er simpelthen MANDEN. Jeg fortæller mere om det mandag. Godnatmys’ Og så lagde jeg telefonen og faldt i søvn med et kæmpe smil på mine læber.

Næste morgen vågnede jeg op og kyssede ham på halsen og lagde lidt op til, at vi da kunne starte dagen med lidt forkælelse til ham. Men han stod hurtigt op og sagde jeg skulle blive liggende til han kaldte på mig. Jeg gik på toilettet og gjorde mig præsentabel og jeg følte mig seriøst så lykkelig som aldrig før. Han kaldte på mig og klar stod den lækreste hjemmelavede brunch, med alt hvad hjertet begærer. Han lyder som en sindssyg pleaser, næsten for meget, men det hele var på sådan en nede-på-jorden moden og gentlemanagtig måde, at jeg slet ikke tænkte over, hvor vildt det egentlig var.

Efter morgenmaden havde jeg dog lagt min egen lille plan, nu skulle han nemlig selv en tur i orgasmehimlen, og jeg skulle fandme vise ham hvad jeg kunne. Jeg tog hans hånd og førte ham ind på hans seng, lagde ham ned og kyssede ham overalt. Ligesom sidst varmede vi op ved at fjerne dele af hinandens tøj, jeg havde kun en stor t-shirt på, så da den var røget, var jeg helt nøgen. Han havde en grå t-shirt på og et par sweatpants, så jeg brugte lang tid på at nå ned til hans bukser. Jeg hev bukserne langsomt af og bevarede øjenkontakten med ham hele tiden, og så lukkede han øjnene, lænede hovedet tilbage og jeg hev langsomt hans boxershorts af, mens jeg kyssede ham fra navlen og ned. Da jeg nåede til hans.. pik.. jeg kan simpelthen ikke skrive det her uden at få helt ondt i maven.

Der var ikke rigtig noget. Det føltes som om der gik et lyn igennem mig, nej, som om jeg fik en spand isvand kastet hele vejen fra mine fødder og igennem mit indre, op til mit hoved. Hans pik.. eller tissemand, som jeg i øjeblikket kun kunne tænke om den men af respekt vil jeg herfra kalde det penis, den var mikroskopisk lille. Jeg har været, som mange andre kvinder i min alder, sammen med mænd som har store pikke, små pikke, skæve, med forhud, uden forhud, store pikhoveder, forskellige farver osv., og det gør mig ikke spor, enhver er unik. Men det her? Det havde jeg alligevel aldrig set før. Jeg var ligesom på vej til at skulle tage hans pik i munden, da jeg opdagede det lignede min lillebror på 10 års tissemand, blot med lidt større klunker og lidt hår omkring, og ja, så var den nærmest mindre. Nu skulle det gå hurtigt, jeg kunne ikke lade ham ligge der, det var pinligt, akavet, ubehageligt og helt igennem forfærdeligt, for hvad jeg siger nu, er jeg selv flov over… men jeg kunne ikke tage den i munden. Jeg havde simpelthen ikke lyst og ville heller ikke rigtig vide, hvordan fanden jeg skulle gribe det an – sutter man den som et bolche eller..? Fuck. Jeg fortsatte med at kysse ham omkring området for ikke at gøre et for stort nummer ud af det, men lige i dét øjeblik rejser han sig op og stopper mig.

Han kiggede på mig med det mest hjerteskærende blik, særligt taget situationen i betragtning og siger så ‘undskyld’. Undskyld hele vejen nede fra maven kunne jeg mærke, og tog så min hånd. Jeg var lammet og forsøgte at ‘acte cool’ og sagde ‘undskyld? For hvad’ mens jeg smilede helt akavet og min hage dirrede, som skulle jeg til at græde. Hvad fanden skulle den også dirre for, stakkels mand. Jeg brugte al min energi på ikke at kigge ned mellem hans ben, for hans penis var stiv da jeg tog hans underbukser af, noget jeg kun kunne forestille mig den bestemt ikke længere var, og så turde jeg slet ikke møde synet. Jeg lyder så pisse fucking mega ond, men helt ærligt, det er den mest akavede situation jeg nogensinde har været i. Pludselig var det her menneske, min nye lækre kæreste, helt og aldeles fremmet for mig. Jeg følte mig fuldstændig forkert og dér sad vi nøgne foran hinanden og skulle til at snakke om hans lillebitte penis. Jeg havde lyst til at skrige, flygte, græde og grine på én gang.

‘Må jeg lige tage min t-shirt på’ får jeg sagt og han rækker også ud efter sit eget tøj, trækker underbukserne op og mens vi tager vores relativt få stykker tøj på, er stilheden så høj og akavet at jeg aldrig nogensinde har oplevet noget lignende.

‘Ja du behøver ikke lade som om’ sagde han til mig, ‘jeg har en mikropenis’. En mikropenis. En mikro. penis. EN MIKROPENIS. en mikropenis. Jeg vidste ikke engang det var et udtryk, og pludselig skulle jeg forholde mig til, at der sad sådan én lige midt på min kæreste. ‘Ookay?’ siger jeg med spørgende, bævrende stemme og han forklarer. 5,7 cm i stiv tilstand og vel omkring det halve ca. i ikke-stiv – eller, som han så ordentlig sagde erigeret og ikke-erigeret tilstand. Her kan jeg pludselig forstå kommatallet bliver vigtigt, ligesom når det er vigtigt for børn at de er 5 OG ET HALVT år gamle. Han gik igang med at forklare om sin ‘tilstand’ og jeg sad bare og tænkte titusind ting. Tilbage på alle de gange han havde afvist mine forsøg på sex, på hvor dum jeg var at jeg ikke havde fattet noget seriøst var ‘galt’, på hvor synd det virkelig var for ham og ja, en million andre ting. Han kiggede på mig og havde åbenbart stillet mig et spørgsmål mine tanker havde overdøvet. Jeg smilede til ham og sagde ‘hvad?’ Og han gentog, at man kan bruge forskelligt legetøj, strap-on dildo osv., og at man sagtens kan have et relativt normalt sexliv og når nu vi var så pisse forelskede og glade for hinanden, så var det vel en relativt lille detalje? Lille? ja tak! Detalje? hmmmm.

Jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre eller sige..

Fortsættes

17 kommentarer

 • Cecilie

  Kommer sidste del ikke snaaart? 🙂 Og tillykke med din titel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvornår kommer del 4? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nata

  Ej kom så med fjerde afsnit!!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Flora Blankschön

  Det er så fedt med de her læserhistorier! Min mand og jeg hygger os virkelig ved at læse dem! Og hvor er det dog bare synd for ham og hende, man forstår godt at han prøvede at trække det uundgåelige i langdrag, virkelig tragikomisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvornår kommer sidste del? Må læse det sidste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Det er virkelig fantastisk med de her “læseren fortæller” historier… jeg var nødt til at Google. Shit det er jo seksuelt invaliderende for ham – ja, dem begge!! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ej ej.. jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde. Gjorde lidt begge dele mens jeg læste det. Shit en situation. Og stakkels dem begge to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh. Det havde man så ikke lige set komme. :/ Det er virkelig en uheldig situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg måtte også lige hente målebåndet. Ejejej, jeg fik seriøst helt ondt i maven af den historie. Stakkels mand og også hende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja jeg har også haft fat i målebåndet.. det er forfærdeligt. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Undskyld men, jeg var simpelthen nød til at hente målebåndet. Åh Gud Sikke et dilemma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det minder lidt om Samantha fra Sex and the City. Jeg glæder mig til at læse resten 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   haha gud ja.. 🙂 Ja sidste del kommer i morgen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh Gud! Hvilket plot/livstwist. Stakler!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det (åbenbart) ikke er det indre der tæller #2 | En læser deler