Det startede med en polterabend #3 | En læser deler

Når det (åbenbart) ikke er det indre der tæller | En læser deler

Søde læsere. Jeg sidder med eksamen op til begge ører, så det er både rigtig fedt for mig og for jer, at en læser deler er noget I har taget så godt imod og som er spændende for os allesammen at læse, for det betyder, at jeg kan dele lidt med jer herinde, men samtidig koncentrere mig om mine eksamener. Derfor får I nu næste afsnit af en læser delerden er også en smule lang og derfor deles den op i bidder over de næste dage. Jeg håber I får glæde af historien og så er I altid velkomne til at dele jeres egen læserhistorie om kærlighed, uanset hvilken slags der er tale om. Læs mere her.

_________

Jeg mødte den sødeste mand efter en hel måneds intens tinderflirteri, saftige snapbilleder og aftenopkald, der nogle gange blot var fede samtaler, men som oftest endte i hed telefonsex. Der var i dén grad lagt i ovnen til det helt store, da vi endelig skulle mødes. På trods af vores ret frække beskeder, var han umiddelbart også alt det jeg søgte i en mand. Han var omsorgsfuld, havde en fantastisk humor, han var klog uden at være bedrevidende, og han var rejselysten, nysgerrig OG, piger, så var han på udkig efter en kæreste. Han ville gerne slå sig ned, finde den helt rigtige, få nogle søde skaldede babyer en dag og flytte sammen. En kat ville han også have, så på trods af min slemme allergi overfor netop dette pelsede dyr, var jeg solgt.

Efter en måned kom tiden endelig, hvor vi skulle på vores første date. Jeg var pissehamrende nervøs, det føltes på den ene side så unaturligt at skulle på første date, med en man havde haft så intens flirteri, telefonsex og snak med, men det var nu altså vores første rigtige fysiske møde. Vi mødtes på en café i indre København, hvor vi havde aftalt at drikke en kop kaffe. Rigtig ordentligt, som man gør på første dates. Jeg stod og ventede ude foran cafeen. Det var en af de rigtig varme sommerdage, og jeg havde det alt for varm i min læderjakke, som jeg havde valgt at tage udenpå min hvide t-shirt. Men jeg turde ikke tage den af, jeg blev ved med at overtænke situationen ‘tænk hvis han kommer gående, mens han ser mig stå og tage min jakke af og kampsvede og forsøge at rette mit hår – nej det er for pinligt, jeg må lide’. 10 minutter mere gik der før han kom, så den jakke kunne være taget af 800 gange i den tid. Men lad nu det ligge.

Jeg havde taget en mørkeblå nederdel på, en hvid t-shirt og et par sandaler med noget snoreværk op ad anklerne. ‘Simpelt, sommerligt, ikke for meget, ikke for lidt’ tænkte jeg da jeg gav mig selv det sidste godkendende nik i spejlet, inden jeg drog mod indre by på min cykel. Og så kom han gående. Høj, flot, maskulin og med det største smil og den vildeste perlerække af et tandsæt. Jeg blev helt blød i knæene. Han gav mig et rigtig dejligt kram og et kys på kinden og jeg tænkte bare, at her var han. M A N D E N. Daten fortsatte på cafeen, og i stedet for kaffe, blev vi begge enige om, at sådan en sommerdag måtte indbyde til en formiddagsdrink. Og så så man mig sidde der og drikke mig halvfuld i varmen på en lørdag formiddag. Snakken gik, timerne gik og vi bevægede os videre på en tur rundt i byen. På et tidspunkt tog han min hånd og kiggede flirtende på mig og sagde ‘du er virkelig dejlig’ og så slap han min hånd igen. Ikke på en akavet måde, men på sådan en helt rigtig og meget fræk og intens måde.. jeg var fuldstændig væk i ham.

Jeg havde aftalt med mig selv, at selvom vores snakke havde været meget intense og frække, så ville jeg alligevel gerne lige se ham lidt an, inden jeg kastede mig i lagnerne med ham, selvom jeg havde svært ved at lade være. ‘5 dates, det kan du godt’ sagde jeg til mig selv, da jeg kiggede godkendende på mig selv i spejlet inden jeg denne gang skulle på vores kun 2. date. Vi havde aftalt at lave noget aktivt sammen, og da min kreativitet og fantasi ikke rækker særlig langt, så fik han lov at bestemme. Så vi skulle selvfølgelig ud og klatre. Jeg sagde begejstret ja, ikke fordi jeg som sådan elsker at klatre, eller nogensinde har prøvet det, men fordi jeg ville virke som hende, der var frisk på alt, ikke var kedelig og desuden også var lidt sporty, selvom det er det sidste jeg er. Han gjorde det dog svært for mig, at finde et outfit til vores 2. date. Men det lykkedes.

De efterfølgende dates bekræftede mig i, at han virkelig var lige noget for mig. Og der var ingen tvivl om, at det var gensidigt. Vi kyssede, flettede fingre og holdt om hinanden, præcis som et forelsket kærestepar. ‘5 dates, 5 dates, 5 dates’ tænkte jeg ofte når følelsen af hans hånd i min ikke bare kildede i maven men også et andet sted. Jeg ville holde det her. Heldigvis virkede han ikke spor ‘in a hurry’ for at hoppe i kanen med mig, hvilket måske var lidt underligt når jeg tænker tilbage på det nu, men ikke noget jeg overhovedet tænkte over i situationen, selvfølgelig ikke andet end ‘han er bare en fantastisk gentleman, som også vil alt muligt andet end sex med mig’.

Det lykkedes os at ses på det jeg vil kalde 7 rigtige dates, før jeg begyndte at tænke, at nu skulle vores sexsnakke altså også til at rykke fra skriften til det fysiske. Jeg havde svært ved at vente længere, ligesom jeg også begyndt at tænke, at nu ville det falde mere end naturligt, faktisk var det næsten en smule unaturligt vi ikke var nået dertil endnu, når man tænker på, hvor meget vi havde dyrket netop dén del virtuelt.

Så på vores 8. Møde havde jeg inviteret ham hjem til mig til hjemmelavet mad og en film. Hvis noget kan få folk til at nusse og tage næste skridt, så er det et godt glas vin og at man sidder tæt i sofaen i mørket til en film, man begge to godt ved man egentlig ikke vil se. Vi sad i mørket, havde en halv flaske vin hver i blodet og han nussede mig på låret. Jeg sad kun og ventede på han ville gøre mere, men halvvejs inde i filmen havde han ikke rykket hånden fra mit lår og videre andre steder, og de kys jeg forsøgte at distrahere ham med, blev korte og afbrudt af filmen ‘han simpelthen bare måtte følge med i’. Hmmmmmmm, nu måtte jeg sgu tage andre midler i brug. Jeg hældte relativt hurtigt endnu et glas rødvin i mig, og tog modet til at tage blusen af mens jeg kyssede ham på halsen. Offensiv type? Lad mig lige minde jer om at han var læhæhæhææææækker udover alle grænser, og at jeg havde været på 7 vellykkede intense dates, uden at gøre noget.

Han kiggede på mig og smilede og sagde ‘hvad så?! synes du filmen er kedelig’. What. Her blev jeg lettere irriteret, jeg sidder halvnøgen foran ham, og på skrift og via opkald har vi haft sex flere gange, hvorfor er der så ingen interesse når jeg sidder her foran ham og ligner en million med en pisse ukomfortabel men herresexet blondeBH? Jeg fejer irritation væk og svarer kækt tilbage ‘Jo den er sikkert meget spændende, men lige nu synes jeg DU er mere spændende’ og jeg kysser ham igen på halsen mens jeg tager min bh af. MIN BH AF! Han nusser mig lidt i håret og siger ‘det er også virkelig frækt, men øhm, jeg vil bare så gerne se den film… den er ret spændende, synes du ikke?’ ..

W
H
A
T

Fortsættes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det startede med en polterabend #3 | En læser deler