En 'farlig' kollega # 3 | en læser deler

Stemningsvideo fra skiferie i Norge

Så er jeg hjemme fra en uge i smukke smukke Norge. Det er der kommet denne video ud af. Jeg håber I kan lide den. Der kommer mere om ferien, billeder og lidt om dét at stå på ski senere. Men for nu må I nyde filmen, jeg skal nemlig spise mad med min søde kæreste. I kan abonnere på min youtubekanal her, hvis I har lyst til at følge med når jeg poster videoer. Rigtig god weekend. PS. husk at se videoen i HD, ellers er den ikke så meget værd 😉

6 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg vil også have en drone. Så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flot video! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Wooow, hvordan laver du så flotte og smukke film? Har du nogle gode fif for en nybegynder – som i heeeelt ny Z-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Med hvilket krøllejern (og størrelse) laver du de krøller du har på forsiden af din blog? De er så fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  oh my! Glæder mig endnu mere til at komme tilbage til Gaustablikk om 1,5 uger, efter at have set videoen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En 'farlig' kollega # 3 | en læser deler