Hvorfor jeg ikke savner at date – mine mest fucked up dates på tinder # 3

Frokost på Cocks&Cows

p3110535 p3110547 p3110548 p3110553 p3110575 p3110596 p3110606 p3110616 p3110618 p3110629 p3110634 p3110640 p3110644

Sponsoreret

For nogle uger siden inviterede jeg min dejlige kæreste på frokost på Cocks&Cows. Det er sjældent vi går ud og spiser en frokost, så det var virkelig hyggeligt. Vi spiste en lækker burger hver, to side orders og noget dyppelse. Mattis fik en øl og jeg fik en sodavand. Deres  burgere O M G. Jeg fik en vegetarburger, den var virkelig lækker – ugen efter spiste vi aftensmad der (ups) og da fik jeg en kyllingburger. Det er ikke tit jeg bestiller en vegetarbuger, men den var helt vidunderlig. Solen skinnede, og vi talte om, hvor hyggeligt det ville være at tage sin frokost med ud, når altså temperaturen er lidt varmere. På Cocks&Cows kan man tage sin frokost med, hvis man vil, så vi aftalte at vi skal tilbage til sommer og tage en omgang burger og fritter med på vores yndlingsspot på Assistens Kirkegården på Nørrebro. Der er i virkeligheden mange yndlingssteder på Nørrebro for mig, men der er bare noget over assistensen, også selvom det lyder lidt creepy at spise frokost på en kirkegård. Men den er så smuk og de områder man må sidde på, er jo smadderhyggelige.

Jeg kan klart anbefale jer at spise frokost (eller aftensmad) på Cocks&Cows, de laver virkelig nogle helt sindssyge burgere. Og så må jeg lige komme med pluspoint til betjeningen derinde. Vi var i den på Ravnsborggade, og det var simpelthen så sød betjening. I kan se hele deres menu her eller følge dem på facebook her. Selvom indlægget er sponsoreret, så er det virkelig anbefalelsesværdigt og jeg skal bestemt tilbage igen… inden længe 😉

2 kommentarer

  • Jeg er selv en ørn for Cocks&Cows burgere. Indtil videre vil jeg faktisk påstå, at det er de bedste burgere, jeg har smagt herhjemme i DK. Alt spiller altså i en højere enhed 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor jeg ikke savner at date – mine mest fucked up dates på tinder # 3