Serieanbefaling 2017 - 10 serier du kan se med din kæreste

Store spisebordsspørgsmål

screen-shot-2017-12-28-at-18-00-02

Table here

Jeg har mange idéer til indretning, men en af de ting jeg har svært ved at finde ud af, er spisebordet. Kender I det når man på en måde ikke helt kan finde ud af, hvad man kan lide? Jeg har kigget rundt efter et spisebord og det som er kravet er bare, at det skal være dejligt stort. Vi får en del mere plads i den nye lejlighed og vi har 8 stole, der skal stå omkring bordet, så det må gerne være stort. Har I nogle gode idéer til et flot spisebord? Kender I nogle gode indretningssider, hvor der er flotte borde, eller har I links til inspirationssider med flotte borde? Jeg mangler lidt inspiration og håber på I kan hjælpe. Jeg har fundet ovenstående bord fra Bolia, det er ret fedt synes jeg og så er der 30%. Det er stadig et dyrt bord dog, men jeg synes egentlig det ser ret lækkert ud. Jeg ved godt der går ret meget bolig i den herinde, men jeg lover jeg nok skal snakke om noget andet også, nu flytter vi bare om 5 dage, så jeg har det meget i tankerne hele tiden 🙂

2 kommentarer

  • Louise

    Hej Line sofie! Jeg arbejder selv i Bolia og kan til hver en tid anbefale Node spisebordet, det er både super praktisk men samtidig meget stilrent. Ellers er DT18/DT20 bordet fra Bolia også rigtig fine, og kan udvides med tillægsplader 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefaling 2017 - 10 serier du kan se med din kæreste