Verdens BEDSTE blender

Mine nye yndlingsstøvler

img_2476

Annonce for Footway

Jeg har fået lov til at vælge et par sko fra hjemmesiden Footway, som meget hurtigt er blevet mine nye yndlingssko. Jeg er vild med det lave skaft, den spidse snude og den store hæl. Jeg synes virkelig der er en flot støvle, klassisk med et lille twist. Skoene er fra det svenske skomærke Hope, og det fede ved Footway er, at de har så mange forskellige mærker og styles. Det er stillet nemt og overskueligt op ved at man kan søge og indtaste sin skostørrelse, den type sko man ønsker, evt. farve eller mærke og så søge specifikt på det. Så ved man også, at den sko man forelsker sig i, rent faktisk er tilgængelig i ens størrelse. Jeg synes ikke der er noget mere uoverskueligt end en hjemmeside hvor det hele ligger i én stor pærevælling og man skal bruge timevis på at kigge alle sider igennem for at finde et par sko, og når man så endelig finder et par man rigtig gerne vil have, så skal man først dér finde ud af, at de slet ikke har ens størrelse. Så da jeg søgte valgte jeg efter str. 39, skotype: støvler & støvletter og så fandt jeg mine nye sko. Hvis man bestiller sine sko inden kl 15.00, sender de pakken samme dag, og der er fri fragt.

Jeg ville rigtig gerne have et par gode støvler her til foråret, som passede til det meste af mit tøj, men nøj hvor var der mange sko at vælge imellem, og jeg var lææænge i tvivl om flere forskellige par, og havde dem alle oppe og vende med både kæreste og veninde, før valget endelig faldt på ovenstående (jeg var fuldstændig forelsket i de her også, så det var virkelig et svært valg). Da mine sko kom viste det sig faktisk, at jeg ikke kunne passe dem, på trods af jeg bruger 39 i alle andre sko (så ved I også det, hvis I skulle være interesseret i mine sko, så skulle jeg altså en størrelse op). Det betyder, at jeg også har testet deres returprocedure og det var virkelig nemt, gudskelov. Vi kan vist alle blive enige om, at det værste ved onlineshopping, det er hvis man skal returnere en vare. Det er i hvertfald det værste jeg ved. Hos Footway ligger der en printet returlabel i boksen og så kan man levere pakken hos nærmeste posthus eller det samme sted, hvor man hentede den. Der findes altså ingen formular, man behøver at udfylde. Et par dage senere fik jeg en mail om, at skoene var på vej retur. Det var super nemt, og krævede ikke jeg skulle stå i kø på et posthus og betale en bondegård for at sende dem retur.

Mattis og jeg tog en tur i skoven med hundene, for at tage lidt outfitbilleder. Det er sådan et par støvler, der kan gå til alt, jeg kan både se dem til kjoler, shorts, jeans og andet, jeg tror egentlig ikke der er noget jeg ikke kan se dem til. Igår havde jeg et par løse sorte bukser, en stribet bluse, min jakke og hue. Selvom det ikke helt har temparaturen endnu til bare ben eller ankler, så synes jeg skoene er rigtig flotte med et par opsmøgede bukser, da de har så lavt skaft, at der er fint man ser lidt ankel. Det er en rigtig fin forårsstøvle. På kollagen under outfitbillederne kan I se hvordan jeg vil style støvlen, bl.a. når jeg skal til Budapest og forårstemperaturen ikke siger ‘sibirisk kulde’ som i Danmark.

Lige nu har footway mange sko på udsalg, bla. mine er sat ned med 600 kr., så det er nu I kan gøre jer et godt køb. Herunder er lidt outfitbilleder med skoene, og så skal I da heller ikke snydes for et par ‘outfitbilleder’ af hundene 😉

img_2457

img_0394

img_2460

img_2487

img_2476

dertnye

img_2516

looks

Køb støvlen her

bloglooo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens BEDSTE blender