Ebaytip // Lamper

Ebaytip // Neonskilte

Hjemme på vores væg hænger et ‘good vibes’ neonskilt, og jeg elsker det. Jeg synes virkelig neonskilte kan give noget særligt til hjemmet. Det ligger lige på grænsen til at være rigtig ‘Nørrebro kebabforretning’ agtigt, men jeg synes det er en hyggelig måde at give lys på og noget helt særligt, som ikke alle har. Når vi en dag skal være forældre og indrette et værelse til den lille, så vil jeg rigtig gerne have skyen hængene. I en længere periode, var jeg virkelig vild med vandmelonen, og syntes den kunne være hyggelig i køkkenet. Men indtil nu er mit lille skilt i stuen nok, det skal helst ikke blive for meget.
Jeg kiggede meget på neonskilte inden vi flyttede til Valby, men de var alle så dyre. Så fandt jeg et sted på ebay (de er fra Kina) hvor man kan købe en masse forskellige skilte, selv vælge farve og evt. skrifttype, og så kommer de med en lysdæmper. Min røg ikke igennem told, men det er jo en risiko der er, når man handler fra Kina.

Men hermed er tippet givet videre, hvis I ønsker jeres eget lille neonvidunder på væggen 😉
Køb neonskilte her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebaytip // Lamper