Ikke mere 'tvangstræning'... forhåbentlig.

Mit værste mareridt

Siden fredag, har jeg ikke været på de sociale medier. Overhovedet. Hverken instagram, bloggen, facebook eller andet. Jeg har på intet tidspunkt haft lyst eller overskud til det, og grunden er, at jeg siden fredag er gået igennem mit værste mareridt. Jeg vil kort forsøge at forklare det uden at gå i detaljer. Min lillebror skulle opereres i fredags. Jeg havde derfor taget dagen fri, for at være der som støtte. Operationen gik desværre ikke helt som forventet, og pludselig endte dagen i mit værste mareridt. En blødning udenpå hjernen, og endnu en operation udover den planlagte betød, at han endte i respirator henover weekenden. Vi har været samlet nogle familiemedlemmer og min kæreste også hele weekenden, hvor vi har støttet hinanden i al bekymringen. Status er nu, at han ikke længere er i respirator men i bedring, og det betyder derfor, at jeg igen kan trække vejret.

Det er en meget kort og meget lidt detaljeret forklaring, men det er sådan jeg ønsker det af hensyn til min familie. Jeg begynder at komme mere ovenpå igen, og dermed også klar til at genoptage arbejde og de ting jeg plejer. Denne her weekend har uden tvivl sat en masse tanker igang, og jeg har aldrig nogensinde, NOGENSINDE, oplevet at føle mig så magtesløs og bange.

Jeg ville bare give en helt kort update herinde, jeg ved at pauser på bloggen egentlig ikke er det mest unormale, men lange pauser uden nogen form for aktivitet på de sociale medier overhovedet, har jeg ikke så tit. Jeg vender snart stærkt tilbage. Om 8 uger skal jeg rejse til Thailand og jeg har en masse at fortælle og vise inden. Om 3 uger smutter jeg til Budapest, hvilket jeg også gerne vil have jer med i.. og en masse andet. Jeg er tilbage igen om lidt, og jeg er glad for, at I stadig er her.

Pas på jer selv og hinanden, og husk at sæt pris på dem I har tæt på jer, hver dag <3

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke mere 'tvangstræning'... forhåbentlig.