Sweater Weather

Countdown

I dag er der præcis 3 uger til jeg pakker de sidste ting sammen, inden jeg skal på en lang flyvetur til Thailand. Jeg glæder mig fuldstændig sindssygt meget, jeg kan slet ikke forklare det. Det er SÅ længe siden jeg har holdt rigtig ferie. I denne her uge har jeg faktisk ferie, men jeg er ‘bare’ herhjemme, det er nu også dejligt, men det er virkelig længe siden jeg har rejst. Jeg skal være væk i 3 uger, det er jo fuldstændig fantastisk. Jeg er allerede gået igang med at tænke over hvad jeg skal have med (det er nu ikke svært, bikini og sommertøj) men der er også nogle praktiske ting der skal styr på inden. Min skønne veninde passer Oda og Ellie, og det er det bedst tænkelige scenarie – hun kommer nemlig herhjem og bor sammen med hundene de uger vi er væk. Så de bliver hvor de er vant til at være, sammen med hinanden og med min veninde, som de virkelig elsker. Det gør mig så glad at vide, at der er styr på dét, og jeg ved de får 3 skønne uger uden alt for store ændringer for dem.

Næste punkt på den praktiske liste, det er at få vacciner, det har vi stadig ikke fået. Vi har en tid i morgen til at få dem lavet, jeg ved ikke helt hvad vi skal have for at komme til Thailand, men det har de vel styr på. Derudover så er der jo én dårlig ting (for mig) ved at skulle rejse langt væk, nemlig flyveturen. Jeg har virkelig meget flyskræk, så jeg forsøger at få lidt ro på, og taler med lægen om, hvilken medicin jeg kan få med. Jeg plejer at få stesolid til at slappe af på, men måske der findes noget bedre? Er der nogle af jer der har flyskræk? Og plejer I at tage noget beroligende eller andet inden en flyvetur? Så skriv endelig en kommentar. I kan læse mere om mine sindssyge, SINDSSYGE katastrofetanker før og under flyvning her.

Jeg er igang med at købe nyt kamera. Jeg vil nemlig gerne begynde at tage lidt flere billeder og ikke mindst lave rejsefilm – og vlogs. Jeg har kig på et Sony Rx100 Mark v, jeg har virkelig virkelig kigget længe, set en million videoer på youtube og det kamera jeg er kommet frem til skulle være rigtig godt til både at filme og tage billeder med, og så er det nemt at have med rundt. MEN, hvis I sidder med nogle skide gode råd eller selv har et fantastisk kamera, så link endelig i kommentarerne. Jeg glæder mig til at filme og tage billeder, det er simpelthen SÅ længe siden jeg har været på ferie, så der har også været langt mellem mine billeder og film.

 

1 kommentar

  • Nina

    Jeg har kæmpemæssig flyskræk også, og er så træt af at det påvirke noget jeg ellers elsker så meget – nemlig at rejse. Jeg plejer også at tage stesolid og det hjælper lidt synes jeg. Hvis jeg skal flyve lang tid og om natten prioritere jeg istedet at tage en (eller en halv) sovepille så jeg egentlig sover flyturen væk. Det hjælper godt på mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater Weather