Thailand

Thailand Spam

Hej fra Thailand, hvor der lige nu er storm, regn og gråt. Vi har dog været meget heldige med vejret, taget i betragtning at det åbenbart er monsunregntid her i november – det var der ingen af os der vidste, selvom vi syntes vi havde undersøgt novembervejrforholdene grundigt inden. Det gør jo så heller ikke noget, når vi har haft høj sol og 30-35 grader 95% af tiden. I dag er vores sidste dag i villa 2, i morgen rykker vi den sidste uge til den 3. villa. Vi bor på øen Koh Samui, men valgte at booke 3 forskellige steder, for at opleve lidt forskelligt. Jeg elsker det ugentlige sceneskift, det er næsten som at komme på en ny ferie, selvom jeg har været meget glad for begge de steder vi har været indtil videre. Jeg har lovet at skrive mere om de steder vi har været, både selve villaen, men også beliggenheden i forhold til byer, spisesteder, strande osv. Så det skal nok komme i et senere indlæg.

I de sidste 2 år, har Mattis og jeg ikke rejst synderligt meget, det er blevet til et par småture til Amsterdam og Tyskland, og selvom det har været hyggeligt, så har det ikke været sådan en ferie-ferie følelse, hvis I forstår. Det har ikke været fordi vi ikke har villet det, vi elsker nemlig begge to at rejse, og har altid begge gjort det meget, men fordi vi har haft mange projekter og andre praktiske ting, som har gjort at hverken tid eller økonomi har været til at rejse. Vi flyttede i en ny lejlighed, skulle lægge et stort indskud og kort forinden det, købte vi en kolonihave, som også betød, at vi ikke kunne rejse. Vi har haft stor udlængsel begge to, og vi besluttede os for at sælge kolonihaven igen, da det gjorde vi havde en lidt for stram økonomi til netop at gøre nogle af de ting, som betyder meget for os, som blandt andet at rejse. Så denne her tur til Thailand har været tiltrængt i lang tid. Vi har 3 uger, hvor vi kan koble helt fra. Glemme alt om hverdag, job, praktiske ting og kolde Danmark.

Vi er afsted med min mor, lillebror og hans kæreste, og det er så hyggeligt at være en lille gruppe. Min lillebror og Mattis er gode venner og alle kan med hinanden på kryds og tværs, så vi kan også splitte op engang imellem, så alle kan se og gøre det de synes er sjovest. Det gælder både kærestetid, hvor Mattis og jeg spiser noget mad sammen, går nogle ture, opdager nye steder osv., men det er også lækkert når drengene ikke synes det er sjovt at kigge på flere kjoler, eller når de vil ud og give den gas på speedbåde og vi piger hellere vil ligge på stranden eller drikke drinks. Det har også gjort det muligt at være i 3 helt fantastiske villaer, fordi vi er 5 afsted sammen. Det er 3 store villaer, med hver deres fantastiske charme, men som sagt mere om det en anden dag.

Dagene går med sol, strand, god thaimad, shopping, massage og bare fulstændig afslapning i smukke, varme omgivelser. Vi nyder det i stor stil, og selvom Mattis og jeg savner vores hunde (det gør vi virkelig, men de NYDER deres ferie ligeså meget nu sammen med min veninde, som sender skønne updates) så er det her det dejligste sted vi kan være lige nu.

… Og nå ja, så fyldte jeg 30 år igår 🙂 Jeg håber I nyder Danmark, jeg har hørt frosten er kommet. Jeg sender lidt sol og varme herfra, og håber det når hele vejen hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand