BALLROOM

Thailand

I er faktisk en del der har spurgt ind til, hvor meget Thailand har kostet os og efter jeg postede vores villaer på min instagramstory igår, har jeg fået en del beskeder om hvor det ligger, og om jeg vil lave et indlæg, hvor jeg linker til det. Så jeg vil lige lave et indlæg med vores rejse, hvad vi har brugt på den og hvor vi skal hen. Mattis og jeg + 3 andre skal afsted sammen, så vi har valgt at bo i vores egne private villa alle 3 uger, men har dog valgt 3 forskellige steder at bo, så vi får oplevet lidt af hvert. Vi skal til Thailand, til øen Koh Samui, hvor vi skal bo alle 3 uger, men vi besøger også nogle af naboøerne. Jeg har aldrig været i Thailand, men fik anbefalet øen Koh Samui, og derefter valgte vi den ø.

Pris
Vi har givet 12.000 kr. pr. person i alt for fly til Koh Samui tur/retur og for 3 forskellige store luksusvillaer i 3 uger (1 uge hvert sted). Så spørger I mig, ja så er det en god pris, men det kommer vel an på hvad ens budget er. Derudover har vi sparet ca. 6000 kr. op hver til lommepenge, hvilket jeg også tænker er meget til mad og sjov, men jeg vil hellere have for meget med end at mangle til oplevelser, gode drinks eller lækker mad. Så rejsen med fly og boliger i sig selv er 12.000 kr. og så ved jeg endnu ikke hvor meget af de 6000 kr. hver vi bruger. Jeg tænker 12.000 kr. tilsammen er meget, vi er jo et par og deler udgifterne til alt, men nu må vi se, hvor langt de rækker.

Villaer
Fordi vi er en lille gruppe på 5 der skal afsted, så besluttede vi at have vores egne private villa fremfor at finde et resort, som vi nok ville have gjort, hvis det bare var mig og Mattis afsted alene.
Jeg kan ikke sige noget om, hvor gode villaerne er før jeg har været afsted selvfølgelig, men jeg vil gerne skrive et indlæg efter jeg har været afsted ift. om det kan anbefales. Jeg har dog fået en del beskeder på instagram, hvor der spørges om jeg ikke vil dele de steder vi har valgt alene fordi de ser lækre ud på billederne, så det gør jeg her. Jeg kan eller vil dog ikke garantere det er et godt sted, endnu i hvertfald 🙂

Første uge skal vi bo i denne villa med infinity pool.
Vi har booket den igennem booking.com og I kan finde den her

 

2. uge skal vi bo i denne Villa på stranden

I kan finde booking til villaen her

 

..Og den sidste uge skal vi bo i denne her mega lækre villa

Villaen kan ses/bookes her

Vi rejser i næste uge, fredag d. 16, så der er ikke engang en uge til vi er der. Jeg glæder mig så meget, jeg har ikke holdt andet end en uges ferie herhjemme i år, så jeg trænger til både at komme meget langt væk og i meget lang tid. Jeg skal arbejde mandag, tirsdag og onsdag, og de dage bliver lidt pressede da jeg har lavet en to-do liste, hvor det måske er lidt for optimistisk af mig at tro jeg når det hele. Men en del møder er presset ind på de dage og så er der en masse ting der skal ligge klar til jeg kommer hjem. Jeg har dog nået 2/3 af listen, men lad os nu se hvad jeg når de næste 3 dage. Torsdag har jeg fri til at pakke og ordne de praktiske ting, også ift. min veninde kommer og passer hundene herhjemme. Det bliver så dejligt med ferie, jeg glæder mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALLROOM