Thailand Spam

Outfit of the day – Thailand Style


Dress here

Jeg har været så glad for denne her smukke kjole i Thailand. Jeg havde ønsket mig den længe, efter at have set nogle fine billeder af den på instagram, for jeg tænkte det er sådan en fin kjole til aftener i Thailand, men også bryllup, fest eller andet.. og så elsker jeg farven gul. Jeg har delt nogle billeder på instagram med den på, og selvom jeg har tagget på billedet, hvor den er købt, får jeg stadig beskeder om det. Det er forståeligt nok, for den er SÅ fin, så jeg tænkte, at jeg også vil lave et indlæg på bloggen med link. I dag er der 3 dage tilbage her i paradis, så de skal nydes fuldt ud. Jeg har flere indlæg planlagt, men grundet internettet går det ikke i helt samme fart som jeg ønsker. Jeg gør hvad jeg kan for at få dem op snarest 🙂

Reklame for Daniel Wellington: Som en bonus kan jeg lige nævne her i indlægget, at jeg har fået en 15% rabatkode til jer læsere på alt fra Daniel Wellington. Koden er Linesofie, og kan som altid bruges på alt, inklusiv nedsatte varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand Spam