Squashdeller

Typerne du møder på en date

Jeg synes det er så hyggeligt at kigge tilbage på bloggen på de indlæg jeg har skrevet i min datingperiode. Det er specielt hyggeligt nu, hvor jeg har en kæreste, som jeg bor med, og på ingen måde er i de datingsituationer længere. Jeg savner ikke at date, men jeg vil være ærlig at sige, at jeg ikke havde været de års dating foruden. Jeg synes ofte det var røvnederen i det, for jeg ér en kærestetype, men nu, hvor jeg har fundet den rigtige, så er jeg glad for alle de sjove og skøre oplevelser jeg har haft. De har gjort mig meget mere bevidst om hvem jeg er, hvad jeg vil have/ikke vil have og hvad der er mine fremtidige ønsker, når det kommer til kærligheden og parforhold. Jeg genlæste lige indlægget herunder forleden, det handler om ‘typerne af mænd på dating’ og jeg synes det skal deles igen.. dog med en enkelt, men meget vigtig rettelse til allersidst 🙂

Den generte
De sværeste dates er dem med ‘den generte’. Det er de dates, der kræver allermest energi og skills. Er man på date med en genert/stille/usikker/indadvendt fyr, der ikke bidrager med meget, så er man virkelig på arbejde. Det er på disse dates, hvor jeg altid tager en lur efterfølgende. Jeg er simpelthen så udmattet. Det er også på disse dates jeg tager mig selv i at tænke efterfølgende ‘talte jeg seriøst et kvarter om, min tur til kvickly og hvad jeg købte?’. Men når alle emner er udtømt, og han mere eller mindre bare er på daten uden at deltage aktiv, ja så ender jeg med at tale om de mærkeligste ting.

Mr. smart-i-en-fart
Så er man altså kommet på date med en rigtig smart-ass. Sådan en type der lige går et skridt foran en på en gåtur, ham der har blikket alle andre veje, ham der flirter med pigen der laver vores kaffe osv. Har selv været på et par stykker af dem. De ved godt selv de er lækre, de spiller super smarte, og de er ikke særlig opmærksomme og lyttende. Jeg prøvede engang sådan en fyr, da hans telefon ringer og det er hans kammerat, så tager han den og taler efterfølgende med vennen i 15 minutter. Men ikke på den der ‘du keder mig Line’-måde, mere på den der ‘se hvor sej og populær jeg er, jeg blinker til dig mens jeg taler’-måde. Uh ja, du er så sej. Du har en telefon. Og en ven. Pff.

Den kedelige
Åh denne her date er faktisk den værste. Uanset om han er ham der snakker meget, eller ham der er mere stille, så er alt hvad der kommer ud af hans mund kedeligt. Hans emner er kedelige, hans mimik er kedelig, hans humor er kedelig, han er en kedelig type, han har et kedeligt smil, en kedelig tøjstil og nogle røv kedelige holdninger. Når daten er færdig, er man ligeså træt, som har man løbet en maraton. Al energi er suget ud af kroppen af kedsomhed, og selv hans farvelkram er kedeligt.

Træningsfreaken
Så er der ham her. Ham det lykkes, at tale om træning fra vi mødes til vi skilles. Om alt fra hans træning, hans udvikling, hvad det sukker jeg putter i min iskaffe gør for min krop, hvad han spiser og ikke spiser, hvordan han foretrækker kvinder ser ud, hvordan han foretrækker mænd ser ud. Hvad der er hans mål og ambitioner med træningen, hvor mange gange om ugen han træner osv. Og så er det ham, der nævner at han ‘hellere må løbe en tur, når daten er slut, da han jo har spist en kage/drukket en iskaffe/spist usundt’. Suk.

Den sjove
Jeg elsker den sjove. De dates hvor kemien og humoren bare klikker. Man griner stort set fra man mødes, til man krammer farvel, og man er total på bølgelængde. Uanset hvad disse date ender ud i, så elsker jeg den sjove. Jeg elsker at have grinet 2 timer væk, med et mere eller mindre total fremmed menneske. Det er bestemt en af mine yndlingstyper. Jeg var engang på date med en fyr, vi havde det seriøst så sjovt sammen, og på et tidspunkt får jeg sagt noget han synes er så sjovt, at han kommer til at sprøjte sin iskaffe ud af mund og næse. Jeg var ved at blive kvalt af luftmangel, så meget grinede vi, og mine kinder var helt ømme da daten var omme.

Den fascinerende
Uha. Det sker sjældent, at jeg virkelig ‘falder’ for en mand på første date. Faktisk er det kun sket 2 gange på det halvandet års tid jeg har datet. Men jeg husker begge gange som var det igår. Den fascinerende er ham, hvor jeg synes alt hvad han siger er spændende. Vi har god kemi, han har et vidunderligt smil, vi flirter, hans holdninger er spændende, hans kropssprog er spændende og jeg har lyst til at kysse ham. Jeg håber daten aldrig slutter. Jeg kan huske med den ene fyr, vi mødtes ved min opgang og gik på en café. Først drak vi varm kakao, så en drink og så øl. Timerne fløj afsted og jeg var helt solgt. Da han krammede mig farvel, kyssede han mig på kinden og jeg havde kilden i maven hele vejen op ad trapperne. Jeg ville skrive til ham med det samme, og havde lyst til at løbe efter ham. Med den anden fyr var det en gåtur. Men daten endte også med at vare 4-5 timer. Vi havde så meget tilfælles, hans smil OMG var vidunderligt, vi grinede og hyggede os. Begge fyre datede jeg en periode, og det er nok de to mænd jeg har haft det mest trist over det ikke gik med.

Den nærige
Jeg ved godt jeg deler vandene, når jeg snakker om, at fyren skal betale kaffen. Jeg synes nu stadig det klæder min date, at betale vores kaffe. Men det er faktisk ikke det jeg mener med den nærige. Den nærige er ham, der konstant snakker om penge. Om hvor dyrt ting er/er blevet, hvor meget han tjener, sparer op og sparer på dit og dat ved at krydse tilbudsaviser af. Når først jeg begynder at opfatte, jeg har med en nærig at gøre, så lyder alt hvad han siger nærigt.

 Blærerøven
Åh denne her type. De preller total af på mig. Jeg bliver demonstrativt rasmus-modsat, når han fortæller mig om hans nye audi, hvor dyre hans cremer er, hvor stor hans lejlighed er, hvor mange dyre rejser han kan tage på osv. Han blærer sig generelt bare med hvad han har og kan, og der er ikke skyggen af ydmyghed. Det er bare slet ikke mig. Mænd med penge siger mig kun noget, hvis de er søde, ligesom mænd uden penge gør det. Jeg er fuldstændig ligeglad om du er på SU og har en lille lejlighed, eller om du er selvstændig, har 4 biler, en pool og 17 opsparinger. Det er ikke det der tæller. Og når en mand først har åbnet op for, at mene at den side af ham burde være en tiltrækkende faktor i sig selv, så ryger al min interesse. Farvel du – gå hjem og kys på dine penge.

Og her var der så en liste, med nogle af de typer jeg har datet. Der er selvfølgelig også ‘den alt for unge/den alt for gamle/den alt for høje/den alt for lave/ham med absurd dårlig ånde/ham der på ingen måde forstår sig på kvinder/den tiltrækkende/den absurd smukke/den latterlige/løgneren/trussetyven/den desperate osv. Typerne er jo mange. Men for at slutte med den bedste type:

Den rigtige
….
Nå ja… ham har jeg stadig til gode 🙂  Og ham har jeg i dén grad fundet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashdeller