Nupokur: dag 21/32 - svar på spørgsmål

Nyt til boligen med 20% rabat

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here 

Jeg er inde i en periode, hvor jeg meget gerne vil lave om i lejligheden. Rykke rundt, få nye møbler, billeder og andet. Jeg har kigget lidt rundt på Ellos, som lige nu har 20% rabat på alt bolig, og der er virkelig mange lækre ting at finde. Jeg har kun samlet nogle få stykker herinde, men jeg vil anbefale jer at tage et kig, det koster i hvertfald intet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nupokur: dag 21/32 - svar på spørgsmål