12376814_10207750279570687_8043874206581269761_n

 Jeg er 29 år og hedder Line. Til dagligt arbejder jeg som socialrådgiver på børneområdet og ved siden af det, blogger jeg.

Bloggen har eksisteret siden december 2008, og dem der har været med fra starten har været med mig igennem bl.a. køb af andelslejlighed med daværende kæreste, triste øjeblikke, lykkelige øjeblikke, en tur til Kina og efterfølgende kærestesorg. De har set mig været ked af det og de har set mig rejse mig igen og blive lykkelig. Ud over det personlige på bloggen, som er noget af det jeg vægter højst, så er bloggens univers også fyldt med billeder jeg tager, tips, personlige – og kreative film og projekter, kollager og en hel masse andet. I skrivende stund er jeg bosat i en stor lejlighed i Valby med min dejlige kæreste, og vores to skønne franske bulldogs, Oda og Ellie.

Jeg elsker at blogge, dét selvom jeg i perioder gør det med dages mellemrum. Mit lille univers her er mit frirum og jeg holder uendeligt meget af mine læsere.

For kontakt mhp. min adresse, samarbejde eller andet, skriv da til

Linegyldholm@gmail.com

            2
12